Tekstin koko Suurempi Pienempi
EtusivuMenovinkitToimintaKodin juhlatApua elämäänHallintoYhteystiedot

Jumalanpalvelukset:

4. adventtisunnuntai, aiheena Herran syntymä on lähellä

Su 21.12. klo 10 Kauneimmat Joululaulut -messu Kappelikirkossa. Sirkka-Liisa Voutilainen ja Maaret Manni-Korpi sekä Valkeakosken kirkkokuoro.

Su 21.12. klo 10 Sanajumalanpalvelus Kärjenniemen kerhotilassa. Lotta Maijala, Hanna-Riikka Inkeroinen.

Messut ja  perhehartaudet jouluna:

Jouluaatto 24.12.

klo 14 Aattohartaus Metsäkansan kirkossa. Markku Antola ja Maaret Manni-Korpi.

klo 14 Perhehartaus Kappelikirkossa. Aija Kaartinen ja Stiina Leinonen sekä Susanna Arminen, viulu ja Jukka Iisakkila, piano ja Mari Piippo, laulu.

klo 15.30 Perhehartaus Sääksmäen kirkossa. Aija Kaartinen ja  Stiina Leinonen sekä Saara Tamminen, viulu ja laulu.Perhehartauksissa kuvaelma, yhteislaulut ja musiikkiesitykset johdattavat eläytymään joulun evankeliumiin. Kappelikirkolla ja Sääksmäen kirkolla on pihalla ennen hartauden alkua paimenten keto lampaineen.

klo 16.00 Aattohartaus Kappelikirkossa. Markku Antola ja Maaret Manni-Korpi.

klo 17.00 Aattohartaus Sääksmäen kirkossa. Matti Neulanen ja Hanna-Riikka Inkeroinen.

klo 22.00 Jouluyön musiikki Valkeakosken kirkossa. Lotta Maijala, Marko Itkonen, Hanna-Riikka Inkeroinen. Nuorten musiikki- ja lauluryhmä.

Joulupäivä 25.12.

klo 7.00 Sanajumalanpalvelus Sääksmäen kirkossa. Sirkka-Liisa Voutilainen ja  Stiina Leinonen. Musiikki Arja Rislakki ja Terhi Saarinen, laulu sekä Jaakko Saarinen, sinkki.

klo 9.00 Sanajumalanpalvelus Metsäkansan kirkossa. Sirkka-Liisa Voutilainen ja Stiina Leinonen. Musiikki Arja Rislakki ja Terhi Saarinen, laulu sekä Jaakko Saarinen, sinkki.

klo 10.00 Messu Kappelikirkossa. Teemu Salminen, Juha Valkama ja Hanna-Riikka Inkeroinen.

Tapaninpäivä 26.12.

klo 10.00 Messu Kappelikirkossa. Juha Valkama ja Hannu Kahilakoski.

klo 18.00 Ritvalan köörin perinteinen joulukonsertti Sääksmäen kirkossa. Ohjelman hinta 10€, voi ostaa ovelta.

Diakoniatyö:

Joulukuussa diakonian vastaanotto avoinna ma-to klo 9-12 ilman ajanvarausta. Avoinna myös pe 19.12. ja ma 22.12. Vastaanotolla tulisi esittää todistus vähävaraisuudesta ja avustuksen tarpeesta, esim. sosiaalitoimiston laskelma tai tosite eläkkeen tai työttömyyskorvauksen suuruudesta.

Toivon talon ruokailu vähävaraisille (hinta 1€) ma-pe klo 11.30-13 srk-talolla,Valkeakoskenkatu 27. Asiakaskorttia ei tarvita.

Eläkeikäisten toiminta:

Ikääntyvien kuntoliikunnat klo 10 lauantaisin Juusontien kerhotilassa ja maanantaisin Valkeakosken kirkon luentosalissa. Syksyn viimeiset kuntoliikunnat ovat 8. ja 13.12. Kevään kuntoliikuntakausi alkaa 10.1. 15.

Lapset ja perheet:

Toiminta jää joulutauolle. Kiitämme lämpimästi kaikkia yhteistyökumppaneita ja kaikkia lapsia perheineen. Siunattua joulua ja onnea vuodelle 2015!

Kerhojen kevätkausi alkaa 5.1.2015. Perhekerhoihin myös uudet perheet tervetulleita!

Tytöt ja pojat 7-13 vuotiaat:

Tervetuloa joululahjapajaan seurakuntatalolle nuorisotilaan 20.12. klo 14-16! Mahdollisuus tehdä vaikka mitä lahjoja todella laajasta valikoimasta.

Lisätietoa Jetalta, 040 744 1596. Kerhot ovat päättyneet ja jatkuvat jälleen viikolla 4. Hyvää joulua kaikille!

Konsertit:

Pe 19.12. klo 19.00  Tarja Turunen, Joulu yhdessä- joulukonsertti, Max Lilja, sello, Mervi Myllyoja, viulu ja Janne Hovi, piano, Valkeakosken kirkossa.Järj. Outlanders Productions. Liput 34,5€ www.lippupalvelu.fi, tai ovelta 35 €.

Su 21.12. klo 18.00 Jouluyön rauha- joulukonsertti, Heidi Syvänen ja Enni Hakala laulu, Sanna Tullila viulu, Samuel Ahtiainen, säestys, Sääksmäen kirkko, ohjelma 10 €.

Pe 26.12. klo 18.00 Tapaninpäivän perinteinen Ritvalan köörin joulukonsertti Sääksmäen kirkossa, ohjelma 10 €.

Kauneimmat joululaulut:

Lauantaina 20.12. klo 19.00 Grooveimmat joululaulut Kappelikirkossa.

Sunnuntaina 21.12. klo 10 Kauneimmat joululaulut -messu Kappelikirkossa. Sirkka-Liisa Voutilainen ja Maaret Manni-Korpi, Valkeakosken kirkkokuoro.

Nuoret ja nuoret aikuiset:

Ke 24.12. klo 22.00 Jouluyön musiikki Valkeakosken kirkossa.

Muu toiminta:

Kohtaamispaikka, Seurahuoneenk. 4, avoinna ti ja pe klo 10-13.

Rukouksen talo, Seurahuoneenkatu 4, sunnuntaisin rukousilta klo 18 ja keskiviikkoisin aamurukous klo 9.

Säännölliset lentopallo- ja saunavuorot:

Ma klo 17.30 Naisten lentopalloa Kärjenniemen koululla.

Ma klo 17-19 Naisten sauna Pappilanniemessä.

Ma klo 18.00 Miesten lentopalloa ja sauna Pappilanniemessä.

Ke klo 19-20.30 Miesten lentopalloa Kärjenniemen koululla.

Viikolla 51 saunat ja lentopallot jää joulutauolle. Keväällä jatketaan 12.1.