Kerhot ja piirit

Osa kerhoista ja piireistä kokoontuu  kerran kuussa, mutta raamattupiirejä on useita joka viikko.

Piirit: Päiväpiirejä on joka kuukausi eri puolilla kaupunkia ja mm. Apian ja Tohkan palvelutaloissa. Ilmoitamme piireistä kirkollisissa ilmoituksissa.

Kerhot: Kehitysvammaisten kerho kerran kuussa. Lisätietoja Terhi-Maria Ekman, 040 7762782

Lähetys-ja raamattupiirit: Useita raamattupiirejä naisille ja miehille, rukouspiirejä kokoontuu seurakuntatalolla ja Sääksmäen kirkossa. Lähetystyön hyväksi kokoontuvia ryhmiä on myös useita eri puolilla kaupunkia ja ne kokoontuvat kodeissa ja seurakunnan tiloissa.

Kaikkien piirien ja ryhmien kokoontumiset löydät tapahtumakalenterista sekä perjantaisin Valkeakosken Sanomista.