Medialle

Kirkon kuvapankissa on kuvia median käyttöön. Voit ohittaa sivustolle kirjautumisen hyväksyttyäsi kuvapankin käyttöehdot. Jokaisen kuvan kohdalla on kerrottu sen käyttöoikeudet.

Kuvia Sääksmäen seurakunnan toiminnasta ja seurakunnan tiloista ja kirkoista voi pyytää tiedottaja Marjaana Pasolta, 040 744 1657.

Tutustu Sääksmäen seurakunnan yleisesitteeseen - Kuljetaan yhdessä!

Viestintä

Kirkko viestii julistaessaan, opettaessaan ja jakaessaan sakramentteja. Seurakunnan viestinnässä keskeistä on tapahtumatiedottaminen ja tiedottaminen hallinnollisista asioista.  Seurakunnan viikoittaisista tapahtumista ilmoitetaan Valkeakosken Sanomissa, Akaan Seudussa ja mm. näillä seurakunnan kotisivuilla.

Seurakunnan viestintä vastaa seurakunnan sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä sekä palvelee kaikki valkeakoskelaisia ja eri tiedotusvälineitä välittäen tietoa seurakunnan tapahtumista, toiminnasta, suunnitelmista ja hallinnosta.

Ota yhteyttä: Tiedottaja Marjaana Paso, 040 744 1657, marjaana.paso@evl.fi