Re-For You- kuoro kutsuu Sinua!

Tervetuloa juhlimaan 100-vuotiasta Suomea 6.12.!

Vietämme Suomi 100- juhlavuoden messua Sääksmäen kirkossa su 6.12. klo 10 kiitollisina rakkaasta isänmaasta ja sen puolesta edelleen rukoillen.

Olet tervetullut mukaan laulamaan Re For You-  projektikuoroon,  joka valmistelee juhlamessuun lauluja mm. Lasse Heikkilän Suomalaisesta messusta.

Projektikuorossa sitoudut mukaan vain tähän esitykseen, mutta pääset osalliseksi laulamisen ilosta yhdessä muiden taitavien laulajien kanssa.

Juhlavuoden teeman Yhdessä mukaisesti olet tervetullut laulamaan riippumatta siitä, kuulutko kirkkoon vai et ja toisaalta myös erilaisista taustoista tulevat kristityt ovat tervetulleita mukaan.

Itsenäisyyspäivän juhlamessua varten kuoron harjoitukset ovat seuraavasti:

to 9.11. klo 18.00,

ke 15.11. klo 18.00,

ke 22.11. klo 18.00,

su 3.12. klo 18.00 sekä ke 6.12. klo 9.00.

Projektikuoroon otetaan laulajia vain koelaulun kautta; voit ilmoittautua koelauluun Maaret Manni-Korvelle maaret.manni-korpi@evl.fi 3.11.mennessä. Erityisesti miesääniin kaivataan laulajia.

itsenäisyyspäivän juhlamessu klo 10 Sääksmäen kirkossa
Itsenäisyyspäivän juhlamessu 6.12. klo 10 Sääksmäen kirkossa