Adventin- ja joulunajan kirkot

Su 3.12.,  Hoosianna! 1. adventtisunnuntai

klo 10 Perhemessu Sääksmäen kirkossa

klo 10 Messu Valkeakosken kirkossa, Valkeakosken kirkkokuoro, joht. Matti Huomo

klo 18 Maasalon Adventtivesper Sääksmäen kirkossa, Valkeakosken kirkkokuoro, joht. Matti Huomo

Su 10.12., 2. adventtisunnuntai

klo 10 Messu, Sääksmäen kirkko

Su 17.12., 3. adventtisunnuntai

klo 18 Kauneimmat joululaulut-messu, Valkeakosken kirkko. Alkaen klo 17.00 Vapaaehtoisten kiitosjuhla ja musiikillinen kuvaelma Verollepano kirkon pihamaalla. Luentosalissa kahvit ja jouluista tarjottavaa.

Jouluaatto, 24.12.

klo 14 Sanajumalanpalvelus, Metsäkansan kirkossa, mukana Terhi Saarinen ja Jaakko Saarinen

klo 14 Perhehartaus, Kappelikirkko

klo 15.30 Perhehartaus, Sääksmäen kirkko

klo 16 Aattohartaus, Kappelikirkko

klo 17 Aattohartaus, Sääksmäen kirkko

klo 22 Jouluyön musiikkihartaus, Valkeakosken kirkko, mukana Markku Antola, Sanna Saarinen,

Tea Hellsten ja Sari Antola.

Jouluaamu, Joulupäivä 25.12.

klo 7 Sanajumalanpalvelus, Sääksmäen kirkko, mukana Sääksmäen kirkkokuoro, joht. Paula Valtamo.

klo 9 Messu, Metsäkansan kirkko

klo 10 Messu, Kappelikirkko, mukana Valkeakosken kirkkokuoro, joht. Matti Huomo

Tapaninpäivä, 26.12.

klo 10 Messu, Kappelikirkko

klo 18 Ritvalan köörin perinteinen joulukonsertti, Sääksmäen kirkko. Kuoron johtajana Sari Metsäkylä- Tuominen.

kynttilät, jouluyö, juhlayö