JOULUKONSERTIT

Ti 5.12. klo 18 Suomalainen messu AlfaTV:ssä. Konsertti on taltioitu Helsingissä viime elokuussa. Mukana on myös Re -For You-kuoro Valkeakoskelta.

Ke 6.12. klo 15 Suomi 100-juhlakonsertti Apian urheilutalolla. Valkeakosken musiikkiyhteisöt, Valkeakosken kaupunki ja Sääksmäen seurakunta. Vapaa pääsy, tervetuloa!

La 9.12. klo 18 Varjosta valoon- konsertti Helena Juntunen, sopraano, Merja Mäkelä, mezzosopraano ja Kristian Attila, piano. Valkeakosken kirkko. Liput 20 €, järj. Anita Välkki- seura ry, Soroptimist International Club of Valkeakoski-Vanajavesi, Valkeakosken Rotaryklubi. Anita Välkin elämää käsittelevä luento Valkeakoskelta Metropolitaniin Valkeakosken kirjastossa 2.12. klo 13-15, luennon pitää Airi Tokola, oopperalaulaja, laulun yliopettaja OAMK, Anita Välkin oppilas.

Ma 11.12. klo 19 Syttyy valot tuhannet- joulukonsertti. Teemu Roivainen & Diandra. Valkeakosken kirkko. Liput alk. 28€ www.ticketmaster.fi, järj. Magnumlive

To 14.12. klo 18 Musiikkiopiston joulukonsertti Kappelikirkossa. Vapaa pääsy, kolehti Suomen lähetysseuralle kehitysmaiden nuorten auttamiseen. järj. Valkeakosken musiikkiopisto.

Ma 18.12. klo 19 Joulun taikaa- joulukonsertti Viihdekuoro AkkaBellat ja Mini- AkkaBellat, joht. Kirsi Einola-Paavilainen. Sääksmäen kirkko. Ohjelma 10 €,  järj.  AkkaBellat r.y.

Ti 19.12. klo 18.30 Toivioretkellä, Valkeakosken Mieslaulajien joulukonsertti joht. Arja Rislakki. Sääksmäen kirkko. Ohjelma 15 €, järj. Valkeakosken Mieslaulajat r.y.

To 21.12. klo 18 Taas kaikki kauniit muistot, Enni Hakala laulu, Heidi Syvänen laulu ja Tomi Kujansuu, piano. Kappelikirkko. Liput 10 €, järj. Yksityishenkilöt.

Ti 26.12. klo 18 Ritvalan köörin Tapaninpäivän konsertti joht. Sari Metsäkylä-Tuominen. Sääksmäen kirkko. Ohjelma 10 €, järj. Ritvalan nuorisoseura.

AkkaBellat konsertoi maanantaina 18.12. klo 18.00 Sääksmäen kirkossa.
AkkaBellat konsertoi maanantaina 18.12. klo 19.00 Sääksmäen kirkossa.