Virsikulkuset

Seurakuntatalo

Virsikulkuset on kaikille avoin lauluryhmä, johon voit tulla mukaan silloin kun itsellesi sopii. Laulamme yksiäänisesti tuttuja ja vieraampia virsiä. Kaudella 2016-2017 tutustumme jokaisella kerralla myös Virsikirjan lisävihon virsiin. Tervetuloa! Kahvitarjoilu. Olet sydämellisesti tervetullut mukaan! Aiempaa laulukokemusta ei tarvita; into ja halu laulamiseen riittää. Virsikulkuset on matalan kynnyksen paikka laulaa; mukaan voit tulla aina kun sinulle sopii.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Maaret Manni-Korpi
PL 18, Valkeakoskenkatu 27

Valkeakosken Kirkkokuoro ry

Tule mukaan kuoroon.

Virsikulkuset

Virsikulkuset on kaikille avoin lauluryhmä, johon voit tulla mukaan silloin kun itsellesi sopii. Laulamme yksiäänisesti tuttuja ja vieraampia virsiä. Kaudella 2017-2018 tutustumme jokaisella kerralla myös Virsikirjan lisävihon virsiin. Tervetuloa! Kahvitarjoilu. Virsikulkusia laulattaa kanttori Matti Huomo. Olet sydämellisesti tervetullut mukaan! Aiempaa laulukokemusta ei tarvita; into ja halu laulamiseen riittää. Virsikulkuset on matalan kynnyksen paikka laulaa; mukaan voit tulla aina kun sinulle sopii.

Valkeakosken Kirkkokuoro ry

Tule mukaan kuoroon.