Hiljaisen viikon konsertti

Pääsiäisajan musiikkia, J.S. Bach ja G.F. Händel Valkeakosken musiikkiopiston orkesteri, joht. Sari Leiviskä Ritvalan Kööri Kamarikuoro Walmarin ja Stella Claran laulajia Solistit Hanna Mõisnik, sopraano Outi Leino-Mäkiharju, altto Petteri Loukio, tenori Kristjan Mõisnik, basso

Ohjelma 15€. Tervetuloa!

Valkeakosken musiikkiopisto

PL 18, Valkeakoskenkatu 27

Konserttivastaava kanttori, yhteistyökuorojen- ja muiden musiikkitahojen yhteyshenkilö. Tavoitettavissa parhaiten ke, to tai pe.

Olen toiminut Sääksmäen seurakunnan kanttorina vuodesta 2013. Sitä ennen olin pitkään Tampereen Messukylän seurakunnassa ja muutamissa muissakin seurakunnissa. Työhöni kuuluu jumalanpalveluksia, häitä, hautajaisia, musiikkitilaisuuksia, kuoro- ja konserttitoimintaa, hartauksia esim. laitoksissa, rippikoulua, yhteislaulutilaisuuksia jne. Myös kokoukset, yhteydenpito eri tahoihin, suunnittelu ja harjoittelu ovat osa työtäni.

Musisointi ja erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kohtaaminen ovat jatkuvia iloni aiheita. Kaikessa on läsnä rakastava ja armollinen Isä, jonka kanssa ja varassa saan kulkea.

Kesän kaikuja- konsertti

Päivölän musiikkileirin konsertti. Olet lämpimästi tervetullut kuuntelemaan lasten, nuorten ja aikuisten musisointia tunnelmalliseen Sääksmäen kirkkoon.

Ystävänpäivän konsertti

Ystävänpäivän konsertissa esiintyy Jaakko Ryhänen, laulu ja Seppo Hovi, piano.