Kiirastorstain messu

Kiirastorstain messu Valkeakosken kirkko

Kiirastorstain messu Valkeakosken kirkossa. Messussa mukana Kirkkoherra Markku Antola, Heidi Pitkänen, Päivi Partanen, Maaret Manni-Korpi sekä Terhi, Arja ja Marjut, laulu.

Kiirastorstain aiheena pyhä ehtoollinen.

Markku Antola, Heidi Pitkänen, Päivi Partanen ja Maaret Manni-Korpi sekä Terhi Saarinen, Arja  Rislakki ja Marjut Paatelainen, laulu.

Kolehti Yhteisvastuukeräykselle.

Konfirmaatiomessu

9. sunnuntai helluntaista, aiheena Totuus ja harha. Musariparin konfirmaatio. Liturgi Juha Valkama, saarna Ilmari Veima, kanttori Laura Salminen, avustajat Päivi Isomäki ja Nelli Mäkelä.

Konfirmaatiomessu

Pyhän aiheena on Etsikkoaikoja ja liturgina konfirmaatiomessussa on Pirkko Pyyhtiä, kanttorina Tomi Kujansuu. Messussa avustaa Larjus Lamponen.

Messu

Pyhäpäivä: 11. sunnuntai helluntaista, aiheena Etsikkoaikoja. Liturgina Laura Suokas.