Kiirastorstain messu

Kiirastorstain messu Valkeakosken kirkko

Kiirastorstain messu Valkeakosken kirkossa. Messussa mukana Kirkkoherra Markku Antola, Heidi Pitkänen, Päivi Partanen, Maaret Manni-Korpi sekä Terhi, Arja ja Marjut, laulu.

Kiirastorstain aiheena pyhä ehtoollinen.

Markku Antola, Heidi Pitkänen, Päivi Partanen ja Maaret Manni-Korpi sekä Terhi Saarinen, Arja  Rislakki ja Marjut Paatelainen, laulu.

Kolehti Yhteisvastuukeräykselle.

Kappelikirkko

Messu

2. paastonajan sunnuntai. Aiheena Rukous ja usko. Liturgina Laura Suokas, kanttorina Tomi Kujansuu. Rukouspalvelu.

Iltakirkko

2. paastonajan sunnuntai. Aiheena on rukous ja usko. Liturgina Jarno Jalonen, kanttorina Matti Huomo.

Kirkkoretki Vesilahdelle

Lähde mukaan kirkkoretkelle Vesilahdelle! Osallistumme messuun Vesilahden seurakuntatalolla. Messun jälkeen tutustumme kirkkoherra Harri Henttisen johdolla Vesilahden Pappilan historiaan ja juomme kirkkokahvit.