Kokkikerho Eerola

Eerolan kerhopiste

Eerolan kerhopiste, Eerolantie 7.

Kokkikerho 2.-6.luokkalaisille tytöille ja pojille. Tule leipomaan ja kokkaamaan herkkuja. Kerhossa ei voida huomioida erityisruokavalioita. Kaikki ruoat on vähälaktoosisia.

Tule leipomaan ja kokkaamaan herkkuja.

Kerhossa ei voida huomioida erityisruokavalioita.

Kaikki ruoat on vähälaktoosisia.

Ilmoittautumiset sähköpostilla Minna Horellille sähköpostiin (minna.horelli@evl.fi)

Kerhopaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Huom! Kerhopaikka on vaihtunut syksystä. Uusi kerhopiste sijaitsee Eerolan päiväkodilla, Eerolantie 7.

Äidin tai Isän vapaailta

HALUAISITKO HETKEKSI HENGÄHTÄÄ PERHEEN ARJESTA? Käydä vaikka uimassa, kaupassa tai vaikka tavata ystäviä. Akaan, Urjalan ja Sääksmäen seurakunta tarjoavat mahdollisuuden hengähdyshetkeen kaikille vanhemmille, jotka kantavat yksin arjen vastuun perheestä

Pappilanniemen kurssikeskus

Pappilanniemen sählykerho

Sählykerho pojille ja tytöille. Jokainen pelaa omien taitojensa mukaan.

Kärjenniemen koulu

Kärjenniemen sählykerho

Sählykerho alakouluikäisille pojille ja tytöille. Jokainen pelaa omien taitojensa mukaan.