Seitsemän kirkon pyörälenkki

Seitsemän kirkon pyörälenkki

Sääksmäki, Valkeakoski, Akaa, Urjala, Viiala, Kylmäkoski, Metsäkansa

Seitsemän kirkon pyörälenkki kutsuu kaikenikäisiä mukaan liikkumaan ja tukemaan lähetystyötä. Pyörälenkki on koko perheen ulkoilutapahtuma.

Pyörälenkin osallistuja käy vähintään kahdella seitsemästä kirkosta. Jos pyöräilyintoa ja -kuntoa riittää, voi kiertää vaikka koko lenkin, jolloin matkaa tulee n.90 km.

Kirkot ovat Sääksmäki, Valkeakoski, Metsäkansa, Akaa, Viiala, Kylmäkoski ja Urjala.

Osallistuja ilmoittautuu jollakin kirkoista klo 8-16. Kirkkojen leimauspisteissä on tarjolla mehua, Valkeakoskella ja Viialassa kahvit. Akaan seurakuntatalolla on mahdollisuus keittoruokailuun.

Osallistumismaksu on aikuisilta 10 € ja alle 18-vuotiailta 5 €. Osallistujien kesken arvotaan lahjakortti.

Lisätietoja lähetyspappi Juha Valkamalta, 0400 739 773 ja juha.valkama@evl.fi.

Vuoden 2015 pyörälenkillä kaikki  seitsemän kirkkoa kiertänyt Risto Viitanen kuvasi koko reitin Metsäkansan kirkosta Valkeakosken kirkkoon. Video löytyy oheisen linkin kautta.

Osallistumismaksulla tuetaaan Suomen Lähetysseuran työkohteissa tehtävää seurakuntien nimikkotyötä.

Juha Valkama
Johtava kappalainen
PL 18, Valkeakoskenkatu 27

Iltakirkko

2. paastonajan sunnuntai. Aiheena on rukous ja usko. Liturgina Jarno Jalonen, kanttorina Matti Huomo.

Messu

3. paastonajan sunnuntai. Pyhäpäivän aiheena Jeesus, Pahan vallan voittaja. Saarna Jyri Vallsalu Viron ystävyysseurakunnasta Hagerista. Avustajina Juha Valkama ja Päivi Partanen.
ke 1.8.2018 klo 17.00 - to 2.8.2018 klo 0.00

Vihkiyö

Vihkiminen tapahtuu Sääksmäen kirkossa ja hääjuhlaa voi halutessaan viettää lähimpien omaisten ja ystävien kanssa kirkontuvalla tai tapulissa kakkukahvien merkeissä. Vihkipari voi tulla vihittäviksi myös kahdestaan. Vihkiyöhön tulee ilmoittautua viimeistään 29.6.2018 Sääksmäen seurakunnan kirkkoherranvirastoon ja pyytää avioliiton esteiden tutkinta omasta seurakunnasta. Voidakseen vihkiä teidät pappi tarvitsee todistuksen esteiden tutkinnasta ja tiedon, että olette rippikoulun käyneitä kirkon jäseniä. Sääksmäen seurakunnan Vihkiyö järjestetään keskiviikkona 1.8.18 alkaen klo 17.00. Vihkiaikoja voi varata tunnin välein ja jokainen pari saa oman vihkiajan ja oman kahvitilaisuuden läheisineen.