Suvilinnun lauluilta

Suvilinnun lauluilta Valkeakosken kirkko

Suvilinnun lauluilta ja suvivirren sunnuntain iltakirkko

Laulamme Suvilinnun lauluvihkosen lauluja yhdessä eri soittimien säestyksellä. Tilaisuuteen ovat kaikki lämpimästi tervetulleita! Valkeakosken musiikkiopistolaiset vastaavat säestyksistä, mukana myös kanttori Maaret Manni- Korpi. Tilaisuuteen on vapaa pääsy, kolehti kerätään kehitysmaiden lasten ja nuorten laadukkaan koulutuksen turvaamiseksi Kirkon Ulkomaanavun kautta.

Iltakirkko

2. paastonajan sunnuntai. Aiheena on rukous ja usko. Liturgina Jarno Jalonen, kanttorina Matti Huomo.

Kappelikirkko

Iltakirkko

3. paastonajan sunnuntai. Pyhän aiheena Jeesus, pahan vallan voittaja. Liturgina Teemu Salminen, avustajana Elina Virtanen. Kanttorina on Maaret Manni-Korpi. Kirkkokahvit messun jälkeen. Tervetuloa!

Iltakirkko

4. paastonajan sunnuntai, aiheena Elämän leipä. Matti Neulanen, avustajana Jarno Jalonen. Messussa palvelee Valkeakosken kirkkokuoro joht. kanttori Matti Huomo.