Kesäisiä säveliä- konsertti

Valkeakosken kirkko

su 11.6. klo 18 Kesäisiä säveliä- konsertti. Hannu ja Maria Kahilakoski urut ja piano, Enni Hakala, Raimo Valtanen ja Jorma Arvola, laulu Vapaa pääsy.

Vapaa pääsy, kolehti ruoka-avustuksiin oman srk:n diakoniatyön kautta. Tervetuloa!

PL 18, Valkeakoskenkatu 27

Konserttivastaava kanttori, yhteistyökuorojen- ja muiden musiikkitahojen yhteyshenkilö. Tavoitettavissa parhaiten ke, to tai pe.

Olen toiminut Sääksmäen seurakunnan kanttorina vuodesta 2013. Sitä ennen olin pitkään Tampereen Messukylän seurakunnassa ja muutamissa muissakin seurakunnissa. Työhöni kuuluu jumalanpalveluksia, häitä, hautajaisia, musiikkitilaisuuksia, kuoro- ja konserttitoimintaa, hartauksia esim. laitoksissa, rippikoulua, yhteislaulutilaisuuksia jne. Myös kokoukset, yhteydenpito eri tahoihin, suunnittelu ja harjoittelu ovat osa työtäni.

Musisointi ja erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kohtaaminen ovat jatkuvia iloni aiheita. Kaikessa on läsnä rakastava ja armollinen Isä, jonka kanssa ja varassa saan kulkea.

Kesän kaikuja- konsertti

Päivölän musiikkileirin konsertti. Olet lämpimästi tervetullut kuuntelemaan lasten, nuorten ja aikuisten musisointia tunnelmalliseen Sääksmäen kirkkoon.