Lenkkikirkko Kappelikirkko, Seurakuntatalo

"LENKKIKIRKKO - toivoa elämän" arkeen on liikuttava jumalanpalvelus keskiviikkoillassa ja kaupungin ytimessä. Kävellen kuule ja näkee herkemmin niin oman elämän kuin yhteisen arkemme kipupisteitä, toivonkaipuita ja ilonaiheita. Matkalla Vanhan kirkon kivijalalta Kappelikirkkoon toteutuu jumalanpalvelus, joka saattelee Kappelikirkon klo 19 ehtoollishetkestä seuraavan päivään ja elämän askeleeseen.

Kun haluat nauttia kesäillan tunnelmasta, ottaa aikaa itsesi kuulemiseen ja elämän tutkimiseen, on aika suunnata askeleet Lenkkikirkkoon. Mukaan voi tulla kaiken ikäiset ja kaiken kuntoiset, sillä askellus on verkkaista -ei siis mikään hikilenkki.

Seurakuntatalon vieressä Valkeakoskenkatu 27 on Vanhan kirkon kivijalka. Lenkkikirkkoon osallistujat kokoontuvat sen luona klo 18 ja yhteisen aloituksen jälkeen lähdemme kulkemaan riippusiltojen lenkin kautta Kappelikirkolle. Polku vie, tie kutsuu kulkemaan ja jumalanpalveluksen eri osat johdattavat elämän uudistumisen ja voimaantumisen lähteille. Pienet pysähdykset, hetken harjoitteet ja tekstimietiskelyt omaan verkkaiseen tahtiin kulkien valmistavat vastaanottamaan ehtoollisen ja liittymään osaksi yhteisöä ja yhteistä kokemusta.

Tie Kappelikirkon ehtoollishetkeen voi löytyä joku kerta toisen reitin kautta tai olla ihan oma polkusi suoraan työstä tai kodista piipahtamaan ja osallistumaan Lenkkikirkon ehtoollishetkeen klo 19 Kappelikirkossa, Kangaskatu 4.

Lenkkikirkko on olemisen tarkastelua, itsensä kuulemista ja arjen keskellä levähtämistä ikiaikaisen luomisen äänen huokaillessa kanssamme.

Tule mukaan ja ota kaverisikin yhteiselle matkalle!

Teemu Salminen
PL 18, Valkeakoskenkatu 27

Valkeakosken kirkko

Messu

4. sunnuntai helluntaista, aiheena Kadonnut ja jälleen löytynyt. Liturgina Matti Neulanen, kanttorina Monika Välimäki. Messussa mukana Mirka Malmi, viulu ja Mia Huhta, sopraano sekä Trio La Rue: Susanna Arminen, viulu Virva Garam, piano ja Markus Pelli, sello. Yhteistyössä Sääksmäki Soi!:n kanssa.

Kappelikirkko, Seurakuntatalo

Kappelikirkko, Seurakuntatalo