Metsäkansan kirkko

3. sunnuntai helluntaista Pyhäpäivän aihe: Kutsu Jumalan valtakuntaan Messun toimittaa Aija Kaartinen, kanttorina on Stiina Leinonen.

Kutsu Jumalan valtakuntaan

Päivän tekstien keskeisenä sisältönä on kutsu Jumalan valtakuntaan ja kutsun kuulemisen tärkeys. Maallisen elämän tehtävät ja houkutukset saattavat estää ihmisiä ottamasta vastaan Jeesuksen kutsua. Joka epäröi ja vitkastelee, menettää tarjotun tilaisuuden.

Aija Kaartinen
PL 18, Valkeakoskenkatu 27

Valkeakosken kirkko

Messu

4. sunnuntai helluntaista, aiheena Kadonnut ja jälleen löytynyt. Liturgina Matti Neulanen, kanttorina Monika Välimäki. Messussa mukana Mirka Malmi, viulu ja Mia Huhta, sopraano sekä Trio La Rue: Susanna Arminen, viulu Virva Garam, piano ja Markus Pelli, sello. Yhteistyössä Sääksmäki Soi!:n kanssa.

Messu

5. sunnuntai helluntaista, aiheena Armahtakaa! Liturgina Teemu Salminen, kanttorina Tomi Kujansuu.

Valkeakosken kirkko

Konfirmaatiomessu

Apostolien päivä. Messun toimittaa Pirkko Pyyhtiä, kanttorina on Tomi Kujansuu. Avustajina Marko Itkonen ja Elina Virtanen.