Artistikahvila

Valkeakosken kirkon luentosali

Jukka Leppilampea gospelkonsertin jälkeen haastattelee Markku Antola. Naisten pankin järjestämä kahvitus.

Artistihaastattelun ohessa Naisten Pankin järjestämä omakustanteinen kahvitus. Naisten pankin/ Kirkon ulkomaanavun hyväksi.

Salakapakka, Työväen musiikkitapahtuman alueella

Virsi-ja viini-ilta

Bändi: Markku Antola, Maaret Manni-Korpi, Laura Salminen, Sanna Saarinen ja Anni Pietarila.

Kesän kaikuja- konsertti

Päivölän musiikkileirin konsertti. Olet lämpimästi tervetullut kuuntelemaan lasten, nuorten ja aikuisten musisointia tunnelmalliseen Sääksmäen kirkkoon.

Virsikulkuset

Virsikulkuset on kaikille avoin lauluryhmä, johon olet lämpimästi tervetullut! Laulamme virsikirjan aarteita; tuttuja ja oudompiakin virsiä unohtamatta lisävihkon 2016 uutuuksia. Mukaan voit tulla niillä kerroilla, kun sinulle sopii. Kahvitarjoilu ja mukavaa juttuseuraa laulamisen lomassa.