JIPPU: Made in Heaven- konsertti

JIPPU: Made in Heaven- konsertti Valkeakosken kirkko

Jippu, laulu ja Joonatan Rautio, piano. Ohjelma 15 / 5 € ( lapset 7-alle 18v. ja tapahtumarannekkeella)

Laulaja lauluntekijä Jippu julkaisi Made in Heaven –albumin (Warner) marraskuussa 2016 ja jatkaa ahkeraa konsertoimista  kirkoissa ympäri Suomea. Konserteissa kuullaan sekä laulajan omaa tuotantoa että tuttuja hengellisiä lauluja. Konsertit ovat tunnettuja Jipun vahvasta tulkinnasta ja läsnäolosta.

- Lauluja syntyy elämän kivuista ja vahvasta nojaamisesta toivoon. Syvimmät vuoteni ovat kääntyneet minulle voitoksi ja koen, että kyyneleet eivät menneetkään hukkaan, Jippu kommentoi uutta musiikkiaan.

Jippu vihittiin lokakuussa 2015 Turun Mikaelinseurakunnan musiikkievankelistaksi. Lisäksi Jippu juontaa Radion Dein Ihmisen ääni -keskusteluohjelmaa.

instagram.com/jippuvirallinen
facebook.com/jippuvirallinen

yhteistyössä Työväen Musiikkitapahtuman kanssa

Maaret Manni-Korpi
PL 18, Valkeakoskenkatu 27

Valkeakosken kirkko

Elokuisia säveliä- konsertti

Hannu ja Maria Kahilakoski, urut ja piano, Virve Ala-Mikkelä, laulu ja Sanna Saarinen, huilu. Vapaa pääsy.

Kirkkokonsertti, Kaartin soittokunta

Kaartin soittokunnan Suomi 100- juhlavuoden kirkkokonsertti. Vapaa pääsy, ohjelma 5 €, tuotto Panssariprikaatin varusmiesten hyväksi. Kahvi- ja munkkimyynti sotilaskotiautosta klo 17.00 alkaen.