Valkeakosken kirkko

Pappari5-rippileirin konfirmaatiomessu. Liturgina Jarno Jalonen ja kanttorina Monika Välimäki. Avustaa Janne Virtanen ja Päivi Isomäki. Musiikissa myös isosia ja rippikoululaisia.

Konfirmaatiomessu

9. sunnuntai helluntaista, aiheena Totuus ja harha. Musariparin konfirmaatio. Liturgi Juha Valkama, saarna Ilmari Veima, kanttori Laura Salminen, avustajat Päivi Isomäki ja Nelli Mäkelä.

Konfirmaatiomessu

Pyhän aiheena on Etsikkoaikoja ja liturgina konfirmaatiomessussa on Pirkko Pyyhtiä, kanttorina Tomi Kujansuu. Messussa avustaa Larjus Lamponen.

Konfirmaatiomessu

11. sunnuntai helluntaista, aiheena Etsikkoaikoja. Liturgi Lotta Maijala, kanttorina Tomi Kujansuu. Messussa avustavat Nelli Mäkelä ja Ilmari Veima.