Messu

11. sunnuntai helluntaista, pyhän aiheena Etsikkoaikoja. Messun toimittaa Aija Kaartinen, kanttorina on Monika Välimäki.

Pyhäkoulu lapsille.

Aija Kaartinen
PL 18, Valkeakoskenkatu 27

Valkeakosken kirkko

Messu, Reformaation juhla

21. sunnuntai helluntaista, pyhäpäivän aiheena: Jeesuksen lähettiläät. Liturgi Markku Antola, avustava pappi Juha Valkama ja diakoniatyöntekijä Terhi-Maria Ekman. Musiikki kanttori Tomi Kujansuu ja bändi. Avustajina Ulla-Mari Hutko ja Päivi Isomäki. Tekstinlukijat Anja Peräkääly ja Seppo Sinisalo. Kirkkokahvit.

Valkeakosken kirkko

Pyhäinpäivän messu

Pyhäinpäivä. Aiheena Pyhien yhteys. Kirkossa luetaan kaikkien Valkeakoskelle viime pyhäinpäivän jälkeen haudattujen vainajien nimet. Liturgi Markku Antola, kanttori Maaret Manni-Korpi, runot Hannele Harinen, avustaja Elina Virtanen ja avustava pappi Juha Valkama.

Metsäkansan kirkko

Messu

23. sunnuntai helluntaista, aiheena Antakaa anteeksi toisillenne! Liturgi Markku Antola, kanttori Matti Huomo. Mukana laulaja Markku Sarkki. Avustajana Jouni Kivimaa.