Re-For You-kuoro

Tesoman kirkko, Tampere

Suomalaisen messun kuorojen yhteisharjoitus Senaatintorin esitystä varten.

Suomi 100- juhlavuoden esityksessä Helsingin Senaatintorilla 26.8. mukana mm. 100 kuoroa, 100 kelloa, 100 jousisoittajaa, 100 kanteleen kieltä, Jippu, Iidaelina, Viktor Klimenko, Valkia, Lasse Heikkilä sekä Lehari Kaustel. Puhujana Piispa Eero Huovinen. Voit seurata esitystä suorana lähetyksenä Alfatv:n kautta sekä uusintana itsenäisyyspäivänä.

Salakapakka, Työväen musiikkitapahtuman alueella

Virsi-ja viini-ilta

Bändi: Markku Antola, Maaret Manni-Korpi, Laura Salminen, Sanna Saarinen ja Anni Pietarila.

Kesän kaikuja- konsertti

Päivölän musiikkileirin konsertti. Olet lämpimästi tervetullut kuuntelemaan lasten, nuorten ja aikuisten musisointia tunnelmalliseen Sääksmäen kirkkoon.

Virsikulkuset

Virsikulkuset on kaikille avoin lauluryhmä, johon olet lämpimästi tervetullut! Laulamme virsikirjan aarteita; tuttuja ja oudompiakin virsiä unohtamatta lisävihkon 2016 uutuuksia. Mukaan voit tulla niillä kerroilla, kun sinulle sopii. Kahvitarjoilu ja mukavaa juttuseuraa laulamisen lomassa.