Re-For You-kuoro

Tesoman kirkko, Tampere

Suomalaisen messun kuorojen yhteisharjoitus Senaatintorin esitystä varten.

Suomi 100- juhlavuoden esityksessä Helsingin Senaatintorilla 26.8. mukana mm. 100 kuoroa, 100 kelloa, 100 jousisoittajaa, 100 kanteleen kieltä, Jippu, Iidaelina, Viktor Klimenko, Valkia, Lasse Heikkilä sekä Lehari Kaustel. Puhujana Piispa Eero Huovinen. Voit seurata esitystä suorana lähetyksenä Alfatv:n kautta sekä uusintana itsenäisyyspäivänä.

Apian kesäteatteril

Yhteislauluja Apialla

Suvilinnun lauluilta kokoaa yhteislaulun ystäviä Apian kesäteatterille. Tutut ja osin yllättävätkin kesän tunnelmakuviin liittyvät laulut muistoja ja virittävät kesän odotukseen. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Kolehtiin osallistumalla voi tukea KUAn työtä Nepalin koululaisten parissa.

Kesän kaikuja- konsertti

Päivölän musiikkileirin konsertti. Olet lämpimästi tervetullut kuuntelemaan lasten, nuorten ja aikuisten musisointia tunnelmalliseen Sääksmäen kirkkoon.