Birgitan kirkkovaellus

la 26.8. kello 09.00 - kello 20.00

Birgitan kirkkovaellus Metsäkansan kirkko

Pyhän Birgitan kirkko, Lempäälä

Ilmoittautuminen on päättynyt

Birgitan kirkkovaellus on pyhiinvaellus, joka kutsuu tien kulkijoita taivaltamaan Lempäälän Pyhän Birgitan kirkolle kaikista ilman suunnista. Tapahtuma järjestetään jo 13. kerran yhteistyössä Lempäälän seurakunnan ja sen ympäristöseurakuntien kanssa. Vaelluspäivä päättyy yhteiseen messuun klo 19.

Tänä vuonna se kuljetaan jo 13 kerran. Vaellusreitit johtavat Birgitan polkua ja vesistöjä kohti Lempäälää ja Pyhän Birgitan kirkkoa. Viime vuosina mukana on ollut noin 150 vaeltajaa. Vaellus tarjoaa upean mahdollisuuden hiljentymiseen luonnon keskellä. 

Vaellusreittejä on useita erilaisia ja eripituisia. Vaeltajille on järjestetty Lempäälässä ruokailu, joka sisältyy vaelluksen osallistumismaksuun. Seurakuntatalolla on myös lepohuone, jossa voi levähtää hetkeksi.

Vaellus päättyy Lempäälän Pyhän Birgitan kirkossa klo 19 järjestettävään messuun. Messun jälkeen on järjestetty kuljetus Sääksjärvelle, Tampereelle ja Pirkkalaan sekä Metsäkansaan (ilmoittautuminen).

Vuoden 2017 uutuus on Sääksjärven reitillä mahdollisuus seurata reittiä ja hartauksia nettisovelluksella vaikka älypuhelimen kautta. Koska GPS vaatii paljon virtaa, tarkista akun varaus ennen lähtöä. Nettisovelluksen käyttö ei kuitenkaan ole välttämätöntä.

Karttoja Birgitan poluista saa Lempäälän kunnan palvelupisteestä (Tampereentie 8) ja Ideaparkin turistiesitehyllyistä.

ILMOITTAUTUMINEN 1.7.–21.8. nettilomakkeella. Nettilomake avautuu Lempäälässä 1.7.2017

Osallistujamaksu Birgitan kirkkovaellukselle on 10 €. Maksu sisältää opastetun vaelluksen ja ruokailun perillä. Osallistumismaksu maksetaan lähtöpaikassa mieluiten tasarahalla. Jokaisesta osallistumismaksusta tilitetään osa Tansaniaan rakennettavalle naisten Kimbilio-turvakodille. 

Lisätietoja Birgitan vaelluksensta Lempäälän seurakunnan sivuilta


Ota yhteyttä

Teemu Salminen
Seurakuntapastori
PL 18, Valkeakoskenkatu 27
37601 Valkeakoski

Katso myös

su 18.3. klo 9.00 -14.00

Kirkkoretki Vesilahdelle

Lähde mukaan kirkkoretkelle Vesilahdelle! Osallistumme messuun Vesilahden seurakuntatalolla. Messun jälkeen tutustumme kirkkoherra Harri Henttisen johdolla Vesilahden Pappilan historiaan ja juomme kirkkokahvit.
su 18.3. klo 10.00 -11.30

Sääksmäen kirkko

Messu, Marian ilmestyspäivä

Aiheena Herran palvelijatar. Messun toimittaa Pirkko Pyyhtiä, kanttorina on Maaret Manni-Korpi. Virpi Kujansuu, avustus ja laulu
su 18.3. klo 17.00 -18.30

Kohtaamispaikka

Rukouksen talo

Rukouksen talon sunnuntain rukoushetki. Tervetuloa mukaan!