Vapaaehtoisten retki

Pappilanniemen kurssikeskus

Diakonia vapaaehtoisten mukava retkipäivä Pappilanniemeen

Iltapäivän ohjelmassa on niin ruumiin kuin mielenkin virkistystä sekä päivällinen. Pappilanniemeen tullaan omilla kyydeillä, mutta muutama auto lähtee seurakuntatalolta klo 16.30 joiden kyytiin mahtuu. Virallisen ohjelman jälkeen on mahdollisuus jäädä saunomaan.

PL 18, Valkeakoskenkatu 27

Kohtaamispaikka

Diakoniakahvila

Avoin Diakoniakahvila diakoniatyön asiakkaille ja muille diakoniahenkisille.
la 1.9.2018 klo 8.00 - pe 7.9.2018 klo 20.00

Särkitunturi, Ylläs, Levi ym.

Syysretki Lappiin

Sääksmäen seurakunnan diakoniatyö järjestää matkan Suomen, Ruotsin ja mahdollisesti Norjan Lappiin 1.9. – 7.9.2018. Matkanjohtajina toimivat Kari Kauhanen ja Jouni Kivimaa. Matka on tarkoitettu niille, jotka haluavat lähteä katsomaan Lapin luontoa, mutta eivät ole niin kiinnostuneita vaeltamisesta. Toki vaeltamaankin pääsee! Särkitunturi sekä Pallas- ja Olostunturit ovat aivan naapurissa. Teemme retkiä myös Ylläkselle ja Leville. Matkan hinta on 500€ sisältäen matkat, majoittumiset, aamupalat ja yhden lämpimän ateria päivässä sekä retkieväät. Majoitus on melko uusissa pari- ja rivitaloissa Muonion Särkijärvellä. Meno ja paluumatkalla majoitumme Kemissä Saarenotan leirikeskuksessa. Siellä nautimme myös iltapalat. Majoitukset ovat kahden hengen huoneissa, niin että samassa mökissä on 4 – 6 henkilöä.
ke 5.9.2018 klo 16.00 - su 9.9.2018 klo 14.00

Pappilanniemen kurssikeskus

Henkilökohtaisesti ohjattu retriitti syyskesän sylissä

Ota aikaa olemisen syventymiseen ja elämän suuntaamiseen raamatuntekstien ja luonnon puhuttelussa.