Aika on ylistää

Aika on ylistää

Ylistä Jumalaa minun sieluni!

Avoin tilaisuus jokaiselle joka haluaa ylistää Jumalaa yhdessä kaikkien Valkeakosken seurauntien kanssa. Mukana Meri-Helmi Band ja KIngdom Sound, puhe Perttu Kujala. Iltapalaa, esirukouspalvelu, lasten puuhanurkka.

Tiekirkko

Vanajaveden pohjoispäässä sijaitseva Sääksmäki tunnetaan historiastaan, kulttuuristaan ja kauniista maisemistaan. Rapolan linnavuoren juurelta löytyy Sääksmäen keskiaikainen harmaakivikirkko. Sääksmäen kirkko on tiekirkkona jälleen kesällä 2018 ja kirkossa on opas arkisin klo 10-18.