Kävele Naiselle Ammatti

su 10.9. kello 15.00 - kello 17.30

Kävele Naiselle Ammatti

Tehtaan kenttä

Tule mukaan hyvän mielen kävelytapahtumaan! Tapahtuman tuotolla autetaan kehitysmaiden naisia ja heidän perheitään.

Valkeakoskella osallistutaan jo kuudetta kertaan Suomen suurimpaan hyväntekeväisyys kävelytapahtumaan. Vapaaehtoisella osallistumismaksulla autetaan kehitysmaiden naisia työllistämään itsensä ja auttamaan näin omaa ja koko perheen toimeentuloa.

Kävelytapahtuma alkaa Tehtaan kentältä ja päättyy myös sinne. Kävelyreittinä kaunis Riippusiltojen lenkki. Lenkin jälkeen mahdollisuus nauttia kahvia ja virvokkeita Tehtiksen Paviiljongissa. Tänä vuonna tapahtumassa mukana tunnelmaa luomassa Heli Mustonen ja IsoJ.

Mukaan voit ilmoittautua ennakkoon Naisten Pankin nettisivujen kautta tai paikan päällä.

Ilmoittaudu tästä


Diakoniatyöntekijä
PL 18, Valkeakoskenkatu 27
37601 Valkeakoski

Katso myös

la 1.9.2018 klo 8.00 - pe 7.9.2018 klo 20.00

Särkitunturi, Ylläs, Levi ym.

Syysretki Lappiin

Sääksmäen seurakunnan diakoniatyö järjestää matkan Suomen, Ruotsin ja mahdollisesti Norjan Lappiin 1.9. – 7.9.2018. Matkanjohtajina toimivat Kari Kauhanen ja Jouni Kivimaa. Matka on tarkoitettu niille, jotka haluavat lähteä katsomaan Lapin luontoa, mutta eivät ole niin kiinnostuneita vaeltamisesta. Toki vaeltamaankin pääsee! Särkitunturi sekä Pallas- ja Olostunturit ovat aivan naapurissa. Teemme retkiä myös Ylläkselle ja Leville. Matkan hinta on 500€ sisältäen matkat, majoittumiset, aamupalat ja yhden lämpimän ateria päivässä sekä retkieväät. Majoitus on melko uusissa pari- ja rivitaloissa Muonion Särkijärvellä. Meno ja paluumatkalla majoitumme Kemissä Saarenotan leirikeskuksessa. Siellä nautimme myös iltapalat. Majoitukset ovat kahden hengen huoneissa, niin että samassa mökissä on 4 – 6 henkilöä.