Kokkikerho

Eerolan kerhopiste

Kokkikerho alakouluikäisille

Kokkikerho on alakouluikäisten kerho, jossa leivotaan ja laitetaan ruokaa yhdessä. Kokkikerhossa kokkaillaan vähälaktoosisista aineksista, muita erityisruokavalioita ei välttämättä pystytä takaamaan. Kerhoon on ennakkoilmoittautuminen ja se on maksuton.

Kesän saunaillat

Pappilanniemen sauna on lämmitetty. Järvi rannassa ja laiturilta pääsee uimaan. Ulkotakassa voi paistaa makkaraa. Kahvia ja pullaa, mehua ja makkaraa tarjolla vapaaehtoista kahvirahaa vastaan. Illoissa seurakuntalaisia vastuuhenkilöinä. Illan päätteeksi hartaus.