Leskien Kahvila

to 14.9. kello 14.00 - kello 15.30

Leskien Kahvila

Leskien kahvila on uusi vertaistukiryhmä eläkeiässä oleville leskille. Ryhmässä saadaan tukea ja annetaan tukea keskustellen ja kokemuksia ja ajatuksia vaihtaen. Jos haet samassa elämäntilanteessa olevien seuraa, tule rohkeasti mukaan!

Uusi ryhmä kokoontuu kerran kuussa ja se on tarkoitettu leskille jotka ovat päässeet surun tiellä jo eteenpäin. Arki ei ole enää raskasta, mutta samassa tilanteessa olevien seura auttaa eteenpäin.

Ryhmä on avoin, mutta toimii luottamuksellisuuden periaatteella. Ryhmässä päätetään yhdessä mistä keskustellaan ja mitä kulloinkin tehdään.

Ryhmässä mukana diakoniatyöntekijä Elina Virtanen.


Diakoniatyöntekijä
PL 18, Valkeakoskenkatu 27
37601 Valkeakoski

Katso myös

pe 24.8. klo 13.30 -15.00

Kohtaamispaikka

Diakoniakahvila

Avoin Diakoniakahvila diakoniatyön asiakkaille ja muille diakoniahenkisille.
la 1.9.2018 klo 8.00 - pe 7.9.2018 klo 20.00

Särkitunturi, Ylläs, Levi ym.

Syysretki Lappiin

Sääksmäen seurakunnan diakoniatyö järjestää matkan Suomen, Ruotsin ja mahdollisesti Norjan Lappiin 1.9. – 7.9.2018. Matkanjohtajina toimivat Kari Kauhanen ja Jouni Kivimaa. Matka on tarkoitettu niille, jotka haluavat lähteä katsomaan Lapin luontoa, mutta eivät ole niin kiinnostuneita vaeltamisesta. Toki vaeltamaankin pääsee! Särkitunturi sekä Pallas- ja Olostunturit ovat aivan naapurissa. Teemme retkiä myös Ylläkselle ja Leville. Matkan hinta on 500€ sisältäen matkat, majoittumiset, aamupalat ja yhden lämpimän ateria päivässä sekä retkieväät. Majoitus on melko uusissa pari- ja rivitaloissa Muonion Särkijärvellä. Meno ja paluumatkalla majoitumme Kemissä Saarenotan leirikeskuksessa. Siellä nautimme myös iltapalat. Majoitukset ovat kahden hengen huoneissa, niin että samassa mökissä on 4 – 6 henkilöä.
la 1.9. klo 14.00 -15.00

Kohtaamispaikka

Kehitysvammaisten kerho

Kehitysvammaisten kerho kokoontuu kerran kuussa lauantaisin klo 14-15 Kohtaamispaikalla osoitteessa Seurahuoneenkatu 4.