Pelit ja leikit -kerho

Sassin kerhotila

Pelit ja leikit -kerho alakouluikäisille

Pelit ja leikit -kerho on alakouluikäisten kerho, jossa viihdytään yhdessä lautapelien ja erilaisten leikkien parissa. Kerhoon on ennakkoilmoittautuminen ja se on maksuton.

Kesän saunaillat

Pappilanniemen sauna on lämmitetty. Järvi rannassa ja laiturilta pääsee uimaan. Ulkotakassa voi paistaa makkaraa. Kahvia ja pullaa, mehua ja makkaraa tarjolla vapaaehtoista kahvirahaa vastaan. Illoissa seurakuntalaisia vastuuhenkilöinä. Illan päätteeksi hartaus.