Kohtaamispaikka- kahvila keskellä kylää

Kohtaamispaikka- kahvila keskellä kylää Kohtaamispaikka

Kohtaamispaikka on kaikille avoin kahvila ja kokoontumispaikka keskellä Valkeakoskea Seurahuoneenkadulla. Tule kahville ja rupattelemaan päivän kuulumiset!

Kohtaamispaikka on avoinna joka tiistai ja perjantai klo 10-13. Kohtaamispaikalla emännöivät vapaaehtoiset emännät jotka valmistavat herkuliset tarjottavat. Kahvista voi maksaa vapaaehtoisen maksun joka käytetään vähävaraisten perheiden tukemisen seurakunnan diakoniatyön kautta.

Kohtaamispaikalla vierailee seurakunnan työntekijöitä. Hartaus pidetään klo 11.

Samassa paikassa toimii Valkeakosken kaupunkin Lähitori maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 10-15. Lähitorilla on monenlaista ohjelmaa ja vierailijoita.

PL 18, Valkeakoskenkatu 27

Kohtaamispaikka

Diakoniakahvila

Diakoniakahvila, avoin ryhmä kaikille diakoniatyön asiakkaille
la 1.9.2018 klo 8.00 - pe 7.9.2018 klo 20.00

Särkitunturi, Ylläs, Levi ym.

Syysretki Lappiin

Sääksmäen seurakunnan diakoniatyö järjestää matkan Suomen, Ruotsin ja mahdollisesti Norjan Lappiin 1.9. – 7.9.2018. Matkanjohtajina toimivat Kari Kauhanen ja Jouni Kivimaa. Matka on tarkoitettu niille, jotka haluavat lähteä katsomaan Lapin luontoa, mutta eivät ole niin kiinnostuneita vaeltamisesta. Toki vaeltamaankin pääsee! Särkitunturi sekä Pallas- ja Olostunturit ovat aivan naapurissa. Teemme retkiä myös Ylläkselle ja Leville. Matkan hinta on 500€ sisältäen matkat, majoittumiset, aamupalat ja yhden lämpimän ateria päivässä sekä retkieväät. Majoitus on melko uusissa pari- ja rivitaloissa Muonion Särkijärvellä. Meno ja paluumatkalla majoitumme Kemissä Saarenotan leirikeskuksessa. Siellä nautimme myös iltapalat. Majoitukset ovat kahden hengen huoneissa, niin että samassa mökissä on 4 – 6 henkilöä.