Pop Luostari

Pop Luostari Valkeakosken kirkko

Valkeakosken kirkko goes LUOSTARI. Lauantaipäivän ajan voit elää luostarilaisena hiljentyen, rukoille, Raamattua lukien ja osallistumalla luostarin yhteiseen elämään. Päivää rytmittävät yhteiset rukoushetket ja ruokailut. Luostarilaisille on ohjattua työskentelyhetkiä sekä aikaa omaan hiljentymiseen. Apotin kanssa on mahdollisuus henkilökohtaiseen ohjauskeskusteluun. Luostarin kellot kutsuvat kaupunkilaisia liittymään yhteisiin rukoushetkiin. Lapsiperheille oma rukoushetki klo 14. Sen jälkeen onkin hyvä luostarissa vierailevien istahtaa päiväkahville.

Luostari on avoinna kaikille valkeakoskelaisille tulla vierailemaan tai liittyäksesi luostarilaiseksi päivän ajaksi. Luostarilaisille suunnattu ohjelma on rakennettu aikuisten elämään liittyväksi ja siitä nousevaksi.

Luostari tarjoaa levähdyshetken ja aikaa kuunnella itseään, joko valitsemasi rukoushetken tai vaikkapa koko päivän ajan. Pop Up Luostari voi olla juuri se juttu, joka antaa voimaa syksyn kiireisiin. Luostarin levollisuus ja rauha kutsuu miettimään oman elämän suuntaa, kaipuuta hiljentää ja pelkistää arjen touhuja ja niin tavoittaa jotain syvempää.

Päivän ohjelmasta:
8.00 Aamurukous, avoin kaikille
Luostarilaisten aamupala
9.00 Aamupäivän työskentely
- johdatusta luostaripäivään
- tehtävien jakoa
- johdatus raamatturukoukseen
- hiljaisuuteen asettuminen, oman kaipauksen mukaan
11.00 Keskipäivän rukous, avoin kaikille
Luostarilaisten lounas, yhdessä valmistellen
13.00 Yksilöllinen meditaatio kävellen tai kirkossa hiljentyen
14.00 Lapsiperheiden rukoushetki
Tekemistä kirkon eri tiloissa
15.00 Päiväkahvi, johon vieraat tervetulleita
Luostarilaisten leipomaa tuoretta pullaa ja kahvia
15.30 Raamatturukous ja jakaminen ryhmissä
- ignatiaanisen perinteen viitoittamana
18.00 Ehtoorukous, avoin kaikille
Luostarilaisten iltapala, yhdessä laitetaan
19.30 Luostaripäivän antia yhdessä jakaen
20.00 Iltarukous ja iltatee, avoin kaikille

Lisätiedot facebookissa

PL 18, Valkeakoskenkatu 27

Majataloillat ja -tiimi Hengellinen ohjaus, retriitit, pyhiinvaellus Sateenkaarevuus Vapaapäivät: maanantai ja tiistai Parhaiten tavoitat laittamalla sähköpostia

Kappelikirkko

Iltakirkko

11. sunnuntai helluntaista, aiheena Etsikkoaikoja. Liturgi Pirkko Pyyhtiä, kanttorina Anne Nietosvaara.
ke 5.9.2018 klo 16.00 - su 9.9.2018 klo 14.00

Pappilanniemen kurssikeskus

Henkilökohtaisesti ohjattu retriitti syyskesän sylissä

Ota aikaa olemisen syventymiseen ja elämän suuntaamiseen raamatuntekstien ja luonnon puhuttelussa.