Let's be happy- tunnelmia juutalaisuudesta- konsertti

Päivi Marko, laulu ja piano, Milto Marko, klarinetti, Osmo Lötjönen, laulu ja Varpu Haavisto sello. Vapaa pääsy, kolehti. Ohjelmistossa hengellistä, juutalaista musiikkia.

Kolehdin tuotto holokaustista selvinneiden juutalaisvanhusten hyväksi Haifassa sijaitsevan Shavei Zion- seurakunnan organisoimaan vanhustyöhön. Mukana kirkkoherra Markku Antola. Tervetuloa!

PL 18, Valkeakoskenkatu 27

Konserttivastaava kanttori, yhteistyökuorojen- ja muiden musiikkitahojen yhteyshenkilö. Tavoitettavissa parhaiten ke, to tai pe.

Olen toiminut Sääksmäen seurakunnan kanttorina vuodesta 2013. Sitä ennen olin pitkään Tampereen Messukylän seurakunnassa ja muutamissa muissakin seurakunnissa. Työhöni kuuluu jumalanpalveluksia, häitä, hautajaisia, musiikkitilaisuuksia, kuoro- ja konserttitoimintaa, hartauksia esim. laitoksissa, rippikoulua, yhteislaulutilaisuuksia jne. Myös kokoukset, yhteydenpito eri tahoihin, suunnittelu ja harjoittelu ovat osa työtäni.

Musisointi ja erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kohtaaminen ovat jatkuvia iloni aiheita. Kaikessa on läsnä rakastava ja armollinen Isä, jonka kanssa ja varassa saan kulkea.

Kesän kaikuja- konsertti

Päivölän musiikkileirin konsertti. Olet lämpimästi tervetullut kuuntelemaan lasten, nuorten ja aikuisten musisointia tunnelmalliseen Sääksmäen kirkkoon.