Nuortenleiri

pe 13.10. kello 17.00 - su 15.10. kello 13.00

Pappilanniemen kurssikeskus

Nuortenleirillä opitaan Jumalasta, ollaan yhdessä ja syödään hyvin!

Ilmoittautuminen päättyy to 5.10.2017.

Leiri alkaa perjantaina Pappilanniemessä ja päättyy sunnuntaina aamupäivällä. Leirikirje lähetetään sähköpostilla noin viikkoa ennen leiriä. (Jos et ole saanut leirikirjettä ma 9.10. mennessä ota yhteyttä 040 744 1639 Ilmari Veima) Leiristä peritään maksua 30€, johon on mahdollista hakea maksuvapautusta taloudellisista tai sosiaalisista syistä. Ilmoittautumisajan jälkeen perutuista leiripaikoista joudutaan perimään maksu.

Ilmari Veima
PL 18, Valkeakoskenkatu 27
37601 Tampere

Kappelikirkko

Virtapiikki: Huokaa hiljaa

Virtapiikki on keskiviikkoillan viikkomessu - kolmella eri twistillä. Kaikille yhteistä on elämän keskelle asettuva pyhän kohtaamisen hetki ja voimaantuminen loppuviikon päiviin. Kolme näkökulmaa, kolme kokemusta, jokaiselle jotakin.

Rauhan ruhtinas, Musica Donum Dei

RAUHAN RUHTINAS - Kynttilänpäivän musiikkia renessanssiajan Englannin kirkoista ja kodeista esittää vanhan musiikin yhtye Musica Donum Dei.

Kappelikirkko

Virtapiikki: Gospel voimaa!