Peregrinatio- konsertti, Markku Luolajan- Mikkola, barokkisello

su 29.10. kello 18.00 - kello 19.00

Peregrinatio- konsertti, Markku Luolajan- Mikkola, barokkisello Sääksmäen kirkko

Peregrinatio- konsertti, ohjelmistona J.S. Bachin musiikkia. Vapaa pääsy, ohjelma 10€. Tuotto lähetystyön hyväksi oman seurakunnan nimikkoläheteille.

Markku Luolajan-Mikkola opiskeli sellonsoittoa Arto Noraksen ja Seppo Laamasen johdolla Sibelius-Akatemiassa. Hän suoritti diplomitutkinnon vuonna 1983. Mielenkiinto barokkimusiikkia kohtaan vei hänet Hollantiin, missä hän opiskeli viola da gamban soittoa Wieland Kuijkenin ja barokkisellon soittoa Jaap ter Lindenin johdolla Haagin Kuninkaallisessa Konservatoriossa. Hän suoritti jatkotutkinnot molemmissa soittimissa vuonna 1992.

Markku Luolajan-Mikkola on esiintynyt sekä kamarimuusikkona että omin resitaalein. Hän on ollut alusta saakka mukana Phantasm viola da gamba gamba -yhtyeessä ja soittaa lisäksi useissa muissa kokoonpanoissa kuten norjalaisessa Bergen Barokk -yhtyeessä ja Suomalaisessa barokkiorkesterissa (ent. 6. kerroksen orkesterissa). Markku Luolajan-Mikkola on esiintynyt Suomessa kaikilla tärkeimmillä musiikkijuhlilla ja konsertoi säännöllisesti myös ulkomailla:

Hän on konsertoinut noin 1000 konsertissa 30 maassa. Vuonna 2012-2013 hän on konsertoi mm. Italiassa, Englannissa, Irlannissa, Norjassa, Virossa, Liettuassa, Hollannissa, Unkarissa, Hong Kongissa ja Shanghaissa. Vuonna konsertteja 2014 on ollut mm. Wigmore Hallissa Lontoossa ja Wienin Konzert Hausissa.

Markku Luolajan-Mikkola opettaa Sibelius-Akatemiassa ja Länsi-Helsingin musiikkiopistossa.

www.luolajan-mikkola.fi

Markku Luolajan-Mikkolan kotisivut

PL 18, Valkeakoskenkatu 27

Konserttivastaava kanttori, yhteistyökuorojen- ja muiden musiikkitahojen yhteyshenkilö. Tavoitettavissa parhaiten ke, to tai pe.

Olen toiminut Sääksmäen seurakunnan kanttorina vuodesta 2013. Sitä ennen olin pitkään Tampereen Messukylän seurakunnassa ja muutamissa muissakin seurakunnissa. Työhöni kuuluu jumalanpalveluksia, häitä, hautajaisia, musiikkitilaisuuksia, kuoro- ja konserttitoimintaa, hartauksia esim. laitoksissa, rippikoulua, yhteislaulutilaisuuksia jne. Myös kokoukset, yhteydenpito eri tahoihin, suunnittelu ja harjoittelu ovat osa työtäni.

Musisointi ja erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kohtaaminen ovat jatkuvia iloni aiheita. Kaikessa on läsnä rakastava ja armollinen Isä, jonka kanssa ja varassa saan kulkea.

Konfirmaatiomessu

9. sunnuntai helluntaista, aiheena Totuus ja harha. Musariparin konfirmaatio. Liturgi Juha Valkama, saarna Ilmari Veima, kanttori Laura Salminen, avustajat Päivi Isomäki ja Nelli Mäkelä.

Messu

10. sunnuntai helluntaista, aiheena Uskollisuus Jumalan lahjojen hoitamisessa. Liturgina Markku Antola, kanttorina Laura Salminen.
ke 1.8.2018 klo 17.00 - to 2.8.2018 klo 0.00

Vihkiyö

Vihkiminen tapahtuu Sääksmäen kirkossa ja hääjuhlaa voi halutessaan viettää lähimpien omaisten ja ystävien kanssa kirkontuvalla tai tapulissa kakkukahvien merkeissä. Vihkipari voi tulla vihittäviksi myös kahdestaan. Vihkiyöhön tulee ilmoittautua viimeistään 29.6.2018 Sääksmäen seurakunnan kirkkoherranvirastoon ja pyytää avioliiton esteiden tutkinta omasta seurakunnasta. Voidakseen vihkiä teidät pappi tarvitsee todistuksen esteiden tutkinnasta ja tiedon, että olette rippikoulun käyneitä kirkon jäseniä. Sääksmäen seurakunnan Vihkiyö järjestetään keskiviikkona 1.8.18 alkaen klo 17.00. Vihkiaikoja voi varata tunnin välein ja jokainen pari saa oman vihkiajan ja oman kahvitilaisuuden läheisineen.