Ensihuoli-koulutus

ke 1.11. kello 16.00 - kello 19.00

Ensihuoli-koulutus Valkeakosken kirkko - suljettu

EHYT ry:n järjestämä maksuton Ensihuoli-koulutus tarjoaa työkaluja päihdehaitoista puhumiseen. Valkeakosken kirkon luentosalilla. Ilmoittautuminen.

Oletko huolissasi läheisestäsi? Ensihuoli-koulutus tarjoaa mm. tukea ja käytännön työkaluja lähipiirissä havaittuihin päihdehaittoihin puuttumiseen ja puheeksiottoon kunnioittavalla tavalla. Sisällöt sovellettavissa myös esim. pelaamisesta puhumiseen. Koulutus on maksuton ja kestää kolme tuntia. Sisältää keskustelua, ryhmätehtäviä sekä käytännön harjoituksia. Kouluttajina ovat EHYT ry:n eli Ehkäisevän Päihdetyön asiantuntijat. Ilmoittautumiset ja lisätiedot: www.ehyt.fi/tapahtumat

Ensihuoli-koulutus


Katso myös

su 25.3. klo 10.00 -11.30

Kappelikirkko

Messu, Palmusunnuntai

Aiheena Kunnian kuninkaan alennustie. Liturgi Markku Antola, saarna Lotta Maijala, kanttorina Tomi Kujansuu. Mukana nuoria ja Ilmari Veima, Seikkailu 2 ja päiväriparilaiset.
to 29.3. klo 13.00 -14.00

Kappelikirkko

Messu, Kiirastorstai

Kiirastorstai. Aiheena Pyhä ehtoollinen. Messun toimittaa diakonian pappi Teemu Salminen, avustajinaan Päivi Partanen ja Elina Virtanen. Kanttorina on Maaret Manni-Korpi ja musiikkiavustajana Raimo Valtanen, laulu.
pe 30.3. klo 10.00 -11.30

Kappelikirkko

Sanajumalanpalvelus, Pitkäperjantai

Liturgi Matti Neulanen, kanttorina Matti Huomo. Valkeakosken kirkkokuoro.