Musiikkikerho

Musiikkikerho alakouluikäisille

Musiikkikerhossa soitetaan ja lauletaan! Kerho kokoontuu tiistaisin klo 18-19 seurakuntatalon nuorisotilassa, käynti sisäpihan puolelta. Kerhoon ilmoittaudutaan etukäteen ja se on maksuton.

Kesän saunaillat

Pappilanniemen sauna on lämmitetty. Järvi rannassa ja laiturilta pääsee uimaan. Ulkotakassa voi paistaa makkaraa. Kahvia ja pullaa, mehua ja makkaraa tarjolla vapaaehtoista kahvirahaa vastaan. Illoissa seurakuntalaisia vastuuhenkilöinä. Illan päätteeksi hartaus.