Messu Sääksmäen kirkko

Valvomisen sunnuntai, aiheena Valvokaa! Gideonien kirkkopyhä. Liturgi Laura Suokas, kanttorina Matti Huomo. Messussa avustaa Valkeakosken Gideonit, Jouni Kivimaa ja Ilmari Veima. Valkeakosken kirkkokuoro. Messussa myös kirkkopyhäkoulu.

Gideonit tarjoavat kirkkokahvit.

Rippikouluryhmät: talviripari.

vs. seurakuntapastori
PL 18, Valkeakoskenkatu 27

ke 1.8.2018 klo 17.00 - to 2.8.2018 klo 0.00

Vihkiyö

Vihkiminen tapahtuu Sääksmäen kirkossa ja hääjuhlaa voi halutessaan viettää lähimpien omaisten ja ystävien kanssa kirkontuvalla tai tapulissa kakkukahvien merkeissä. Vihkipari voi tulla vihittäviksi myös kahdestaan. Vihkiyöhön tulee ilmoittautua viimeistään 29.6.2018 Sääksmäen seurakunnan kirkkoherranvirastoon ja pyytää avioliiton esteiden tutkinta omasta seurakunnasta. Voidakseen vihkiä teidät pappi tarvitsee todistuksen esteiden tutkinnasta ja tiedon, että olette rippikoulun käyneitä kirkon jäseniä. Sääksmäen seurakunnan Vihkiyö järjestetään keskiviikkona 1.8.18 alkaen klo 17.00. Vihkiaikoja voi varata tunnin välein ja jokainen pari saa oman vihkiajan ja oman kahvitilaisuuden läheisineen.