Naisten kynttiläilta

Naisten kynttiläilta Pappilanniemen kurssikeskus

Vanhassa vara parempi - uudet tuulet raikastavat. Ilta seksuaalisuudesta namibialaisten tarinoiden kantamana.

Ilta, joka peilaa namibialaisia perhetarinoita ja suomalaista arkea. Mukana illassa lähetystyöntekijä Marja Hankela aiheella Vanhassa vara parempi-uudet tuulet raikastavat. Molempia tarvitaan, kun etsitään hyvää arkea!

Sääksmäen kirkkokuoro,Iltakahvit, arpajaiset. Tervetuloa kaiken ikäiset naiset!

Pl 18, Valkeakoskenkatu 27

Pappilanniemen avoimet kesäillat

Tervetuloa uimaan, saunomaan ja paistamaan makkaraa! Sauna ja sauntatupa sekä Vanajaveden aallot odottavat kesäillan viettäjiä. Tervtuloa!