Kohtaamispaikka- kahvila keskellä kylää

Kohtaamispaikka- kahvila keskellä kylää Kohtaamispaikka

Kohtaamispaikka on kaikille avoin kahvila ja kokoontumispaikka keskellä Valkeakoskea Seurahuoneenkadulla. Tule kahville ja rupattelemaan päivän kuulumiset!

Kohtaamispaikka on avoinna joka tiistai ja perjantai klo 10-13. Kohtaamispaikalla emännöivät vapaaehtoiset emännät jotka valmistavat herkuliset tarjottavat. Kahvista voi maksaa vapaaehtoisen maksun joka käytetään vähävaraisten perheiden tukemisen seurakunnan diakoniatyön kautta.

Kohtaamispaikalla vierailee seurakunnan työntekijöitä. Hartaus pidetään klo 11.

Samassa paikassa toimii Valkeakosken kaupunkin Lähitori maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 10-15. Lähitorilla on monenlaista ohjelmaa ja vierailijoita.

PL 18, Valkeakoskenkatu 27

Pappilanniemen kurssikeskus

Pappilanniemen avoimet kesäillat

Tervetuloa uimaan, saunomaan ja paistamaan makkaraa! Sauna ja sauntatupa sekä Vanajaveden aallot odottavat kesäillan viettäjiä. Tervtuloa!

Pappilanniemen kurssikeskus

Pappilanniemen avoimet kesäillat

Valkeakosken hautausmaa

Heikki Heinon hautausmaakierros

Hautausmaakierros Heikki Heinon opastuksella Valkeakosken hautausmaalla alkaa klo 15.00.