Perhemessu, 1. adventtisunnuntai

Perhemessu, 1. adventtisunnuntai Sääksmäen kirkko

Pyhäpäivän aiheena Kuninkaasi tulee nöyränä. Messun toimittaa Jarno Jalonen, kanttorina on Tomi Kujansuu ja avustajana Minna Horelli. Musiikkiryhmänä Valkeakosken musiikkiopistolaisia.

Lapsille ja lapsiperheille sovitettu 1.adventtisunnuntain messu. Tervetuloa laulamaan Hoosiannaa!

Konfirmaatiomessu

9. sunnuntai helluntaista, aiheena Totuus ja harha. Musariparin konfirmaatio. Liturgi Juha Valkama, saarna Ilmari Veima, kanttori Laura Salminen, avustajat Päivi Isomäki ja Nelli Mäkelä.

Messu

10. sunnuntai helluntaista, aiheena Uskollisuus Jumalan lahjojen hoitamisessa. Liturgina Markku Antola, kanttorina Laura Salminen.

Konfirmaatiomessu

Pyhän aiheena on Etsikkoaikoja ja liturgina konfirmaatiomessussa on Pirkko Pyyhtiä, kanttorina Tomi Kujansuu. Messussa avustaa Larjus Lamponen.