Kokkikerho

Eerolan kerhopiste

Kokkikerho alakouluikäisille

Kokkikerho on alakouluikäisten kerho, jossa leivotaan ja laitetaan ruokaa yhdessä. Kokkikerhossa kokkaillaan vähälaktoosisista aineksista, muita erityisruokavalioita ei välttämättä pystytä takaamaan. Kerhoon on ennakkoilmoittautuminen ja se on maksuton.

Minna Horelli
vs. nuorisotyönohjaaja
PL 18, Valkeakoskenkatu 27

Metsäkansan kirkko

Kauneimmat Joululaulut

Tule mukaan laulamaan ja tekemään hyvää! Kauneimmat Joululaulut soivat syrjäytymisvaarassa olevien nuorten hyväksi. Joululaulujen tuotolla tuetaan lisäksi seurakunnan omia nimikkokohteita Taiwanissa, Etiopiassa, Nepalissa ja Boliviassa.

Valkeakosken kirkko

Kauneimmat Joululaulut - messu

Tule mukaan laulamaan ja tekemään hyvää! - Tämä tilaisuus on Kauneimmat Joululaulut messu. Musiikki Valkeakosken soittokunta, johtajanaan Pekka Numminen, esilaulajana kanttori Maaret Manni-Korpi, liturgina kirkkoherra Markku Antola. Messussa avustaa Satu Mäkelä. Tervetuloa! Kauneimmat Joululaulut soivat syrjäytymisvaarassa olevien nuorten hyväksi. Joululaulujen tuotolla tuetaan lisäksi seurakunnan omia nimikkokohteita Taiwanissa, Etiopiassa, Nepalissa ja Boliviassa.

Pappilanniemen kurssikeskus

Varhaiskasvatuksen joulujuhla

Päivä-, ja perhekerhojen, vauvakahvilan, temppukerhon ja kirkkomuskarin yhteinen joulujuhla.