Perhekerho, Kirkontupa

Kirkontupa

Perhekerhossa askartelemme, leikimme, pidämme hartaushetken ja tarjoamme mukavaa yhdessäoloa lapsille ja heitä hoitaville aikuisille.

Perhekerho on vanhempien ja alle kouluikäisten lasten yhteinen kerho, mihin ovat tervetulleita myös isovanhemmat ja muut lasta hoitavat aikuiset.

Perhekerhoihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja niihin voi tulla mukaan koska tahansa.

Terhi Ilvanka
PL 18, Valkeakoskenkatu 27

Metsäkansan kirkko

Kauneimmat Joululaulut

Tule mukaan laulamaan ja tekemään hyvää! Kauneimmat Joululaulut soivat syrjäytymisvaarassa olevien nuorten hyväksi. Joululaulujen tuotolla tuetaan lisäksi seurakunnan omia nimikkokohteita Taiwanissa, Etiopiassa, Nepalissa ja Boliviassa.

Valkeakosken kirkko

Kauneimmat Joululaulut - messu

Tule mukaan laulamaan ja tekemään hyvää! - Tämä tilaisuus on Kauneimmat Joululaulut messu. Musiikki Valkeakosken soittokunta, johtajanaan Pekka Numminen, esilaulajana kanttori Maaret Manni-Korpi, liturgina kirkkoherra Markku Antola. Messussa avustaa Satu Mäkelä. Tervetuloa! Kauneimmat Joululaulut soivat syrjäytymisvaarassa olevien nuorten hyväksi. Joululaulujen tuotolla tuetaan lisäksi seurakunnan omia nimikkokohteita Taiwanissa, Etiopiassa, Nepalissa ja Boliviassa.

Pappilanniemen kurssikeskus

Varhaiskasvatuksen joulujuhla

Päivä-, ja perhekerhojen, vauvakahvilan, temppukerhon ja kirkkomuskarin yhteinen joulujuhla.