Kauneimmat Joululaulut

Kauneimmat Joululaulut Sääksmäen kirkko

Tule mukaan laulamaan ja tekemään hyvää! Tässä tapahtumassa mukana on Valkeakosken musiikkiopiston puhallinorkesteri johtajanaan Sari Leiviskä. Esilaulu opiston lauluyhtye sekä Maaret Manni-Korpi. Tervetuloa! Kauneimmat Joululaulut soivat syrjäytymisvaarassa olevien nuorten hyväksi. Joululaulujen tuotolla tuetaan lisäksi seurakunnan omia nimikkokohteita Taiwanissa, Etiopiassa, Nepalissa ja Boliviassa. Anna joululahjaksi tulevaisuus!

PL 18, Valkeakoskenkatu 27

Konserttivastaava kanttori, yhteistyökuorojen- ja muiden musiikkitahojen yhteyshenkilö. Tavoitettavissa parhaiten ke, to tai pe.

Olen toiminut Sääksmäen seurakunnan kanttorina vuodesta 2013. Sitä ennen olin pitkään Tampereen Messukylän seurakunnassa ja muutamissa muissakin seurakunnissa. Työhöni kuuluu jumalanpalveluksia, häitä, hautajaisia, musiikkitilaisuuksia, kuoro- ja konserttitoimintaa, hartauksia esim. laitoksissa, rippikoulua, yhteislaulutilaisuuksia jne. Myös kokoukset, yhteydenpito eri tahoihin, suunnittelu ja harjoittelu ovat osa työtäni.

Musisointi ja erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kohtaaminen ovat jatkuvia iloni aiheita. Kaikessa on läsnä rakastava ja armollinen Isä, jonka kanssa ja varassa saan kulkea.

Konfirmaatiomessu

3. sunnuntai helluntaista. Aiheena Kutsu Jumalan valtakuntaan. Liturgi Jarno Jalonen, kanttorina Tomi Kujansuu.

Konfirmaatiomessu

4. sunnuntai helluntaista, aiheena Kadonnut ja jälleen löytynyt. Liturgi Lotta Maijala, avustajina Marko Itkonen ja Päivi Isomäki. Kanttorina tässä konfirmaatiomessussa on Tomi Kujansuu.