Kauneimmat Joululaulut - messu

Kauneimmat Joululaulut - messu Valkeakosken kirkko

Tule mukaan laulamaan ja tekemään hyvää! - Tämä tilaisuus on Kauneimmat Joululaulut messu. Musiikki Valkeakosken soittokunta, johtajanaan Pekka Numminen, esilaulajana kanttori Maaret Manni-Korpi, liturgina kirkkoherra Markku Antola. Messussa avustaa Satu Mäkelä. Tervetuloa! Kauneimmat Joululaulut soivat syrjäytymisvaarassa olevien nuorten hyväksi. Joululaulujen tuotolla tuetaan lisäksi seurakunnan omia nimikkokohteita Taiwanissa, Etiopiassa, Nepalissa ja Boliviassa.

Anna joululahjaksi tulevaisuus!

PL 18, Valkeakoskenkatu 27

TT, asessori, kirkkoneuvoston puheenjohtaja

Konfirmaatiomessu

9. sunnuntai helluntaista, aiheena Totuus ja harha. Musariparin konfirmaatio. Liturgi Juha Valkama, saarna Ilmari Veima, kanttori Laura Salminen, avustajat Päivi Isomäki ja Nelli Mäkelä.

Konfirmaatiomessu

Pyhän aiheena on Etsikkoaikoja ja liturgina konfirmaatiomessussa on Pirkko Pyyhtiä, kanttorina Tomi Kujansuu. Messussa avustaa Larjus Lamponen.

Messu

Pyhäpäivä: 11. sunnuntai helluntaista, aiheena Etsikkoaikoja. Liturgina Laura Suokas.