Vapaaehtoisten kiitosjuhla

Vapaaehtoisten kiitosjuhla Valkeakosken kirkko

Ennen Kauneimmat joululaulut -messua klo 17.00 tapahtuu VEROLLEPANO Valkeakosken kirkon pihalla ja kirkossa. Musiikkikuvaelman jälkeen jouluista tarjottavaa.

Sääksmäen seurakunta haluaa jälleen muistaa kaikkia vuoden aikana toiminnassa mukana olleita aktiiveja. Ennen Kauneimmat joululaulut -messua klo 17.00 tapahtuu VEROLLEPANO Valkeakosken kirkon pihalla ja kirkossa. Musiikkikuvaelman jälkeen  jouluista tarjottavaa. Kirjaudu oman syntymäläänisi verokirjaan ja seuraa lampaita kedolla enkelten laulaessa Gloriaa! Kauneimmat joululaulut-messun saarnan aikana Itämaantietäjät saapuvat seimen ääreen.

Kohtaamispaikka

Kohtaamispaikka on tiistaisin ja perjantaisin klo 10-13 avoinna oleva olohuone keskellä kaupunkia. Tarjolla on aina kahvia ja tuoretta pullaa. Tervetuloa!