Messu, uudenvuodenaatto

Messu, uudenvuodenaatto Sääksmäen kirkko

1. sunnuntai joulusta, aiheena Pyhä perhe. Uudenvuodenaatto. Liturgina messussa on kirkkoherra Markku Antola, avustajana Pirkko Pyyhtiä ja kanttorina Matti Huomo. Kirkkokahvit Pappilanniemessä.

Tätä pyhäpäivää sanotaan sekä pyhän perheen että Simeonin ja Hannan sunnuntaiksi. He olivat temppelissä odottaneet Jumalan lupausten täyttymistä. Vaikka Jeesus-lapsi ei erottunut muista lapsista, he näkivät hänessä aikakauden käänteen.

Jeesus eli samojen elinehtojen alaisena kuin me lunastaakseen meidät ja antaakseen meille oikeuden elää Jumalan lapsina. (evl.fi)

Kirkkoherra Markku Antolan 60-vuotissyntymäpäiväkahvit messun jälkeen Pappilanniemessä klo 11.30. Tervetuloa!

PL 18, Valkeakoskenkatu 27

TT, asessori, kirkkoneuvoston puheenjohtaja

ke 1.8.2018 klo 17.00 - to 2.8.2018 klo 0.00

Vihkiyö

Vihkiminen tapahtuu Sääksmäen kirkossa ja hääjuhlaa voi halutessaan viettää lähimpien omaisten ja ystävien kanssa kirkontuvalla tai tapulissa kakkukahvien merkeissä. Vihkipari voi tulla vihittäviksi myös kahdestaan. Vihkiyöhön tulee ilmoittautua viimeistään 29.6.2018 Sääksmäen seurakunnan kirkkoherranvirastoon ja pyytää avioliiton esteiden tutkinta omasta seurakunnasta. Voidakseen vihkiä teidät pappi tarvitsee todistuksen esteiden tutkinnasta ja tiedon, että olette rippikoulun käyneitä kirkon jäseniä. Sääksmäen seurakunnan Vihkiyö järjestetään keskiviikkona 1.8.18 alkaen klo 17.00. Vihkiaikoja voi varata tunnin välein ja jokainen pari saa oman vihkiajan ja oman kahvitilaisuuden läheisineen.