Virtapiikki: Gospel voimaa!

Virtapiikki: Gospel voimaa! Kappelikirkko

Virtapiikki on keskiviikkoillan viikkomessu - kolmella eri twistillä. Kaikille yhteistä on elämän keskelle asettuva pyhän kohtaamisen hetki ja voimaantuminen loppuviikon päiviin. Kolme näkökulmaa, kolme kokemusta, jokaiselle jotakin.

GOSPEL VOIMAA!
- musiikin iloa ja sanomaa

Tylsyys ja tavanomaisuus narikkaan! Nuoruuden voimaa, vapaata menoa sanoin ja soundein.
Illan setti syntyy
Koski
Gospel
Bandin= KGB luotsaamana.
Coachina Tomi T Kujansuu.

14. helmikuuta
14. maaliskuuta
9. toukokuuta

Tomi Kujansuu