Luentoilta; Kohtaamisia Kristuksen kanssa

Seurakuntatalo

Illan aiheena "Ylösnousseen seurassa, Sovinnon sanoma". Juha Valkama alustaa. Kahvitkin juodaan.

Pääsiäinen on kristikunnan suurin juhla. Jeesus on voittanut synnin ja kuoleman vallan. Hän tuo sovinnon Jumalan kanssa ja myös ihmisten keskuuteen. Tämä jälkimmäinen sanoma meiltä usein unohtuu. Maailma on täynnä synnin ja kuoleman tekoja. Olemme muistelleet mm. v. 1918 tapahtumia. Voisiko sovinnon henki luoda aitoa lähimmäisyyttä ja hyvää yhteistä elämää keskuudessamme?

Pappilanniemen kurssikeskus

Pappilanniemen avoimet kesäillat

Tervetuloa uimaan, saunomaan ja paistamaan makkaraa! Sauna ja sauntatupa sekä Vanajaveden aallot odottavat kesäillan viettäjiä. Tervtuloa!

Rukouspiiri

Laulu- ja rukoushetki

Konfirmaatiomessu

9. sunnuntai helluntaista, aiheena Totuus ja harha. Musariparin konfirmaatio. Liturgi Juha Valkama, saarna Ilmari Veima, kanttori Laura Salminen, avustajat Päivi Isomäki ja Nelli Mäkelä.