Luentoilta; Kohtaamisia Kristuksen kanssa

Seurakuntatalo

Illan aiheena "Ylösnousseen seurassa, Sovinnon sanoma". Juha Valkama alustaa. Kahvitkin juodaan.

Pääsiäinen on kristikunnan suurin juhla. Jeesus on voittanut synnin ja kuoleman vallan. Hän tuo sovinnon Jumalan kanssa ja myös ihmisten keskuuteen. Tämä jälkimmäinen sanoma meiltä usein unohtuu. Maailma on täynnä synnin ja kuoleman tekoja. Olemme muistelleet mm. v. 1918 tapahtumia. Voisiko sovinnon henki luoda aitoa lähimmäisyyttä ja hyvää yhteistä elämää keskuudessamme?

Café Hanna

Aamukahville Lauran kanssa

Tervetuloa aamukahville seurakuntapastori Laura Suokkaan kanssa Café Hannaan. Olen paikalla joka perjantaiaamu klo 9-11. Voidaan jutella pienistä ja suurista iloista ja suruista. Tarjoan kahvit, tervetuloa juttelemaan!

Kohtaamispaikka

Kohtaamispaikka on tiistaisin ja perjantaisin klo 10-13 avoinna oleva olohuone keskellä kaupunkia. Tarjolla on aina kahvia ja tuoretta pullaa. Tervetuloa!

Kohtaamispaikka

Diakoniakahvila

Diakoniakahvila, avoin ryhmä kaikille diakoniatyön asiakkaille