Messu

Messu Sääksmäen kirkko

3. sunnuntai pääsiäisestä, Jumalan kansan koti-ikävä. Liturgi Kari Kauhanen, saarna Tuukka Kauhanen, avustajana Terhi-Maria Ekman ja kanttorina Matti Huomo. Paula Valtamo, laulu

Herättäjän kirkkopyhä.

Kirkkokahvit ja seurat  Kirkontuvalla.

Konfirmaatiomessu

9. sunnuntai helluntaista, aiheena Totuus ja harha. Musariparin konfirmaatio. Liturgi Juha Valkama, saarna Ilmari Veima, kanttori Laura Salminen, avustajat Päivi Isomäki ja Nelli Mäkelä.

Messu

10. sunnuntai helluntaista, aiheena Uskollisuus Jumalan lahjojen hoitamisessa. Liturgina Markku Antola, kanttorina Laura Salminen.
ke 1.8.2018 klo 17.00 - to 2.8.2018 klo 0.00

Vihkiyö

Vihkiminen tapahtuu Sääksmäen kirkossa ja hääjuhlaa voi halutessaan viettää lähimpien omaisten ja ystävien kanssa kirkontuvalla tai tapulissa kakkukahvien merkeissä. Vihkipari voi tulla vihittäviksi myös kahdestaan. Vihkiyöhön tulee ilmoittautua viimeistään 29.6.2018 Sääksmäen seurakunnan kirkkoherranvirastoon ja pyytää avioliiton esteiden tutkinta omasta seurakunnasta. Voidakseen vihkiä teidät pappi tarvitsee todistuksen esteiden tutkinnasta ja tiedon, että olette rippikoulun käyneitä kirkon jäseniä. Sääksmäen seurakunnan Vihkiyö järjestetään keskiviikkona 1.8.18 alkaen klo 17.00. Vihkiaikoja voi varata tunnin välein ja jokainen pari saa oman vihkiajan ja oman kahvitilaisuuden läheisineen.