Ressaamatta Raamattua ilta

to 17.5. kello 18.00 - kello 19.30

Ressaamatta Raamattua ilta Kappelikirkko

Mitäpä jos Raamatun lukeminen olisikin yllättävää ja omakohtaista? Entä, jos omien löytöjen jakaminen innostaisi muita? Ja miten upeita havaintoja muut olivatkaan tehneet! Ressaamatta Raamattua illassa on kaikkea tätä. Keitettäiskö vielä kahvit? Eikun vietetään ehtoollinen! Tai molemmat.

Ressaamatta Raamattua illassa kokoonnutaan yhteen kertomaan omista löydöistä ja havainnoista liittyen samaan raamatunkohtaan, jota kukin on lukenut tahollaan.  Illassa oikea ja merkityksellinen kokemus on juuri sinun oma ajatus ja mielikuva, jonka koit Raamattua lukiessasi.

Illassa kuulemme toistemme ajatuksia Johanneksen evankeliumin 15:1-5 kohdasta. Kuulemme ja kuuntelemme - kommentoinnit ja arvostelut jätetään kokonaan pois!

Raamatunkohtaan pääset tästä: http://raamattu.fi/1992/Joh.15.html

Lukiessasi seuraa tässä kuvassa annettuja ohjeita:
Raamatunlukuohje Ressaamatta Raamattua
 


Seurakuntapastori
PL 18, Valkeakoskenkatu 27
37601 Valkeakoski

Majataloillat ja -tiimi Hengellinen ohjaus, retriitit, pyhiinvaellus Sateenkaarevuus Vapaapäivät: maanantai ja tiistai Parhaiten tavoitat laittamalla sähköpostia

Katso myös

ma 21.5. klo 10.00 -11.00

Kärjenniemen kerhotila

Kärjenniemen päiväpiiri

Kärjenniemen päiväpiirissä ikäihmiset kokoontuvat yhteisen kahvipöydän ääreen keskustelemaan monista mielenkiintoisista asioista. Tervetuloa mukaan!
ma 21.5. klo 17.30 -20.00

Pappilanniemen kurssikeskus

Miesten lentopalloa ja sauna

Miehet pelaavat lentopalloa ja saunovat maanatai-iltaisin
ti 22.5. klo 10.00 -13.00

Kohtaamispaikka

Kohtaamispaikka

Kohtaamispaikka on tiistaisin ja perjantaisin klo 10-13 avoinna oleva olohuone keskellä kaupunkia. Tarjolla on aina kahvia ja tuoretta pullaa. Tervetuloa!