Messu, Helluntai, Kaatuneitten muistopäivä

Messu, Helluntai, Kaatuneitten muistopäivä Sääksmäen kirkko

Liturgina messussa on Markku Antola ja kanttorina Matti Huomo. Messussa avustavat Ulla-Mari Hutko, Marko Itkonen, Jarno Jalonen, Lotta Maijala ja Päivi Isomäki. Musiikkiryhmä Valkeakosken kirkkokuoro, joht. Matti Huomo. Messussa siunataan tehtäväänsä tulevan kesän isoset. Kirkkokahvit.

Messuun on maksuton linja-autokuljetus kaupungista Valkeakosken liikenteen autolla.

Lähtö klo 9 Mäntylän  K-market -Kaakonojantie–Salomaantie-Eerolantie–Kangasalantie– Pohjakorventie–Kenraalintie– Kenraalintori– Lempääläntie– Valtakatu– seurakuntatalo–Apiankatu–Sointulan kierros–Apiankatu–vapaa-aikakeskuksen pysäkki 9.20- Sääksmäentie–vanhaa tietä Sääksmäen kirkolle.

Paluu samaa reittiä, lähtö klo 11.40.

Kaatuneitten muistopäivän seppeltenlaskut ovat tänä vuonna sunnuntaina 20.5.2018 hautausmailla seuraavasti:

klo 9.00     Metsäkansan hautausmaalla

klo 9.45     Sääksmäen hautausmaalla

klo 12.00    Valkeakosken hautausmaalla

Valkeakosken Puhallinsoittajat esiintyvät kaikilla hautausmailla. Linja-auto lähtee Yhteistalon parkkipaikalta klo 8.30 kohti Metsäkansaa.

PL 18, Valkeakoskenkatu 27

TT, asessori, kirkkoneuvoston puheenjohtaja

Metsäkansan kirkko

Messu, Pyhän kolminaisuuden päivä

Liturgi Laura Suokas, kanttorina Matti Huomo.

Kappelikirkko

Messu

2. sunnuntai helluntaista. Aiheena Katoavat ja katoamattomat aarteet. Liturgi Markku Antola.

Konfirmaatiomessu

3. sunnuntai helluntaista. Aiheena Kutsu Jumalan valtakuntaan. Liturgi Jarno Jalonen, kanttorina Tomi Kujansuu.