Kirkolliset ilmoitukset

Julkaistu Akaan Seudussa 13.2. ja Valkeakosken Sanomissa 16.2.2018

1. paastonajan sunnuntai, aiheena Jeesus, kiusausten voittaja.

Su 18.2. klo 10 Messu Metsäkansan kirkossa.  Teemu Salminen, Marko Itkonen ja Terhi-Maria Ekman. Messussa avustavat nuoret ja kanttorina on Maaret Manni-Korpi. Ripari 3:n messu.

Su 18.2. klo 18 Iltakirkko Sääksmäen kirkossa. Matti Neulanen, Pirkko Pyyhtiä ja Jetta Vihlman. Kanttorina on Tomi Kujansuu.

Ke 21.2. klo 18 Virtapiikki – Huokaise hiljaa viikkomessu Kappelikirkossa. Laulamme levollisesti toistaen Taizé-lauluja Teemu Salmisen kanssa. Ikonit, mietiskelyn virike ja kuunteleva Raamatun tekstien omakohtainen pohdinta ohjaavat itsen syvempään kuulemiseen. Murrettu leipä, yhdessä jaettu viini voimana kohti viikonloppua. Tervetuloa!

Diakoniatyö:

Diakoniatoimisto on avoinna ma- to klo 9-12. Ajanvaraus numerosta 040 350 4901.

Toivon talon ruokailu vähävaraisille ma-pe klo 11.30-12.30. Hinta 2€. Koulujen ylijäämäruoan jakelu koulupäivinä ilmaiseksi omiin astioihin klo 12.50–13.20. HUOM! Toivon talon ruokailuun ovat myös eläkeikäiset tervetulleita!

La 17.2 klo 14-15 Kehitysvammaisten kerho Valkeakosken kirkolla.

Sururyhmä to 22.2. klo 17.30 ennakkoilmoittautuneille seurakuntatalolla.

Pe 23.2. klo 13.30 Diakoniakahvilassa Elina Virtanen, Seurahuoneenkatu 4.

Eläkeikäisten toiminta:

Joka maanantai klo 10 Ikääntyvien kuntoliikunta Valkeakosken kirkon luentosalissa ja joka lauantai klo 10 Juusontien kerhotilassa. Vapaa pääsy, tervetuloa!

Ma 19.2. klo 10 Kärjenniemen päiväpiiri Kärjenniemen koululla.

Lapset ja perheet:

Vapaita päiväkerhopaikkoja 3-vuotta täyttäneille lapsille on Roukon, seurakuntakuntatalon, Sassin sekä kirkontuvan kerhoissa.

Liikunnallinen päiväkerho etsii mukaan toimintaan liikkumisesta ja ulkoilusta kiinnostuneita 4-vuotta täyttäneitä lapsia. Kerho kokoontuu maanantaiaamupäivisin. Lisätiedot molemmista kerhoista vastaava lastenohjaaja Hanna Jussila, 040 511 3104.

Haluaisitko hetkeksi omaa aikaa perheen arjesta?.

LapsiArkki tarjoaa ilmaista hoitoa yli 3-v. lapsille joka n. toinen tiistai klo 17.30-19.00. Iltapala tarjotaan klo 19-19.30 yhteisesti koko perheelle.

LapsiArkki on tarkoitettu vanhemmille, jotka kantavat yksin vastuun lastenhoidosta ja perheestä. Ilmoittautuminen edellisen viikon perjantaihin mennessä ulla-mari.hutko@evl.fi. Lisätiedot 040 744 1637. Hoitopaikka on Valkeakosken seurakuntatalo, Valkeakoskenkatu 27.

Seuraavat hoitopäivät ovat ti 20.2. ja ti 13.3. sekä ti 3.4.

Lähde mukaan teatteriretkelle 24.3. Tampereelle katsomaan Adalminan helmeä  Tampereen Työväen Teatteriin. Retken hinta on 25€/hlö (sis. liput, ja bussikuljetuksen). Esityksen kesto on noin 1,5h väliaikoineen ja sitä suositellaan yli 6-vuotiaille. Ilmoittautumiset retkelle 24.1.-20.2. osoitteessa saaksmaenseurakunta.fi/ryhmat/ilmoittautumiset

Lisätietoja voit kysellä Jetta Vihlman, 040 744 1596

Nuoret ja nuoret aikuiset:

Joka keskiviikko klo 18-21 Nuorten ilta seuriksen nuorisotilassa.

Ma 19.2. klo 18 Lautapelikerho seuriksella.

Musiikki:

Ke 21.2. klo 18 Valkeakosken kirkkokuoron harjoitukset seurakuntatalolla. Kirkkokuoron vuosikokous ja täytekakkukahvitus! Tervetuloa kaikki laulajat!

Muu toiminta:

Su 18.2. klo 14 Lasten- ja nuortenkirjailijana tunnettu Kaija Pispa naistyön iltapäivässä seurakuntatalolla, Valkeakoskenkatu 27. Musiikista vastaa Markku Sarkki. Kahvitarjoilu.

Ma 19.2. klo 16 Rukouspiiri seurakuntatalon toimitushuoneessa.

Ti 20.2. klo 14 Lähetyspiiri kirkontuvalla Sääksmäellä. Lähetyspiiristä lisätietoja voi kysyä Ulla Karppilalta.

Ti 20.2. klo 18 Kohtaamisia Kristuksen kanssa – luentosarjassa vuorossa Elina Virtanen aiheesta ”Kuulemmeko maailman köyhien äänen?”. Kahvihetki, alustus, keskustelua. Seurakuntatalo, Valkeakoskenkatu 27.

Ke 21.2. klo 13 Evankelinen lähetyspiiri Loposella, os. Kaarite 30. Aiheena on Roomalaiskirje 8. Lähetyspiirissä on mukana Lauri Parvio. – Tervetuloa!

Ke 21.2. klo 18 Aika on rukouksen Vapaaseurakunnassa. Mukana Pirkko Pyyhtiä.

To 22.2. klo 13 Keskustan lähetyspiiri seurakuntatalolla. Mukana Juha Valkama.

To 22.2. klo 18 Majatalo goes Stella. Minä-sinä-hän – ei yksin leivästä ja viinistä vaan yhteydestä. Majataloilta ravintola Stellassa.

To 22.2. klo 18 Rukouspiiri Sääksmäen kirkossa.

Tervetuloa aamukahville seurakuntapastori Laura Suokkaan kanssa Café Hannaan. Olen paikalla joka perjantaiaamu klo 9-11. Voidaan jutella pienistä ja suurista iloista ja suruista. Tarjoan
kahvit, tervetuloa juttelemaan!

La 24.2. klo 18 Ylistysilta Kappelikirkossa, mukana Pirkko Pyyhtiä.

Rukouksen talo joka sunnuntai klo 17-20, Seurahuoneenkatu 4.

Kohtaamispaikka tiistaina ja perjantaina klo 10-13, os. Seurahuoneenkatu 4. Pe 16.2. klo 11 hartaus Matti Neulanen, ti 20.2. Janne Virtanen ja 23.2. Pirkko Pyyhtiä.

Lentopallo- ja saunavuorot Kärjenniemen koululla ja Pappilanniemessä:

Naisten sauna ma klo 17 Pappilanniemessä. HUOM! Peruttu.

Naisten lentopalloa ma klo 17-18.30 Kärjenniemen koululla.

Miesten lentopallo-ja saunavuoro ma klo 17.30 Pappilanniemessä. HUOM!  Peruttu.

Miesten lentopallo ke klo 19.30-21 Kärjenniemen koululla.

HUOM! Saunat ja lentopallot ovat kaikille avoimia ja maksuttomia

Tapahtumatietoihin voi tulla viime hetken muutoksia.

Kirkolliset ilmoitukset julkaistaan perjantaisin Valkeakosken Sanomissa.

Akaan Seutu julkaisee keskiviikkoisin osan Sääksmäen seurakunnan kirkollisista.

HUOM! Lehdessä ilmoitettuihin tapahtumatietoihin saattaa tulla viime hetken muutoksia.

Tintti.
Yhteisvastuu -keräys on käynnissä!